Fordele ved at fjerne Baseboard før om tæppe

February 5

Fordele ved at fjerne Baseboard før om tæppe

Når æglæggende væg til væg-gulvtæppe, skal du være meget opmærksomme på kanterne og hvordan de er fastgjort til gulvet. Hvis et tæppe er korrekt fastgjort til gulvet, over tid det vil blive flyttet af mennesker gå over det og ender med rynker i det og huller ud for væggen. Fordele findes til at fjerne baseboard før om tæppet.

Æstetik

En af de største fordele ved at fjerne baseboards, før du installerer tæpper er, at når baseboards er geninstalleret, de vil dække kanten af gulvtæppet. Hvis du installerer gulvtæppet uden at fjerne baseboards, dens kanter vil butt op mod ansigtet af baseboards og er mere tilbøjelige til at vise flosser, mangler og uregelmæssigheder. Også, på tæpperne vil skjule den nederste del af baseboard. Ved at fjerne baseboard, kan du geninstallere det lidt højere på væggen med kanten af gulvtæppet nedenunder, der efterlader hele baseboard viser og skjuler kanten af gulvtæppet.

Stabilitet

Presset af de geninstalleret baseboard at trykke ned på kanten af gulvtæppet hjælper med at holde tæppet på plads. Når tæpper er installeret, begynder tæppe lag ved at installere strimler af træ med små pigge stikker ud af dem omkring sider af rummet. Kanten af gulvtæppet sidde på disse strimler og holdes på plads af dem. Installerer baseboard over kanten af gulvtæppet vil presse kanter ned på disse bedrift strips til at holde tæppet immobile.

Trim

Du kan være involveret i et antal renoveringer på samme tid som du lægger tæppe. At fjerne baseboards, før du installerer tæppet vil give dig mulighed for at male dem før du geninstallerer dem. Hvis du male fodpaneler på plads med tæppe ved siden af dem, du risikerer at få maling på gulvtæppet eller i det mindste bliver nødt til at tage tid at tape off gulvtæppet og være meget omhyggelig i dit maleri. Male fodpaneler i et andet rum holder våd maling langt væk fra din helt nye tæppe.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com