Fordele ved auktionering en hjem

June 26

Fordele ved auktionering en hjem

En hård boliger økonomi kan gøre auktionering en hjem en rentabel og rettidig afgørelse. Hvis du ejer dit hjem og ikke har en udestående realkreditlån, kan auktion dit hjem være en af de nemmeste og hurtigste måder at sælge dit hus. Men hvis du i øjeblikket har pant i fast ejendom eller pant på din faste ejendom, auktionering dit hjem er ikke tilrådeligt.

Hurtig salg

En af fordelene ved auktionering en hjem er den hurtige proces, der tillader dig at sælge dit hus på én dag. I stedet for at spilde dage, uger eller måneder med dit hus på markedet for fast ejendom, kan du auktion dit hjem og have en øjeblikkelig salg. Hvis du flytter og behovet for at sælge dit hus hurtigt, kan en auktion hjælpe dig lukke handlen i tide. Auktionering en hjem kan også hjælpe en sørgende enke eller enkemand sælge ejendom uden at skulle udholde følelsesmæssigt frustrerende og tidskrævende forsinkelser. Derudover kan boliger af afdøde personer sælges, hurtigt og effektivt uden unødig byrde at være pålagt efterladte slægtninge.

Ingen ejendomsmægler gebyrer

En anden primære fordel ved auktionering en hjem er evnen til at undgå ejendomsmægler gebyrer. I de fleste stater, er ejendomsmægler gebyrer baseret på en procentdel af salgsprisen forhandles i hjemmet, så de kan være en ophøjede regning til boligejere. Auktionering en hjem gør det muligt at undgå ejendomsmægler gebyrer og betale et mindre gebyr til auktionshuset, der udbyder tjenesten. I stedet for at betale tusindvis af dollars til en realty company, kan du holde disse midler som provenuet fra salget.

Rettidig adgang til udbytte

Rettidig adgang til provenuet tilknyttet dit hjem salg er en af de mest fordelagtige grunde til auktion dit hjem. Før en potentiel køber er berettiget til at byde på din faste ejendom, skal han vise, at han har tilstrækkelige midler til rådighed. En køber kan bruge sin personlige opsparing eller sikre en ejendom lån til betaling, men han skal størkne og vise bevis for sin finansieringsmuligheder, før han er tilladt at placere et bud. Som et resultat, vil du have rettidige, pålidelige midler til rådighed til dig kort tid efter afslutningen af auktionen. Ejendom gerning overførsler er hurtige, da betalingen for hjemmet er forhåndsgodkendte.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com