Fordele ved Electric Radiant gulv varme

January 26

Fordele ved Electric Radiant gulv varme

Når den kolde vinter vind nå dit hjem, skal du stole på en god varmesystem for komfort. Elektrisk radiant gulv varme er sådan et system, der er let at installere og drive. Der er flere fordele ved denne varmesystem, der kan spare dig tid, bekymringer og penge.

Betydning

Varmen stiger som det fylder et rum, så det giver mening, at en fra under gulvet vil varme et rum hurtigt. Dine fødder er normalt den koldeste del af din krop, og hvis de er til fods på en varm sal, din krop vil være tilbøjelige til at varme op hurtigere. Centralvarme, der varmer fra luft ventilationsaabninger ovenfor vil varme luften tættest på loftet første, der vil fungere godt for høje mennesker. De fleste af os er tættere på gulvet når sovende eller sidder i stuen.

Typer

Der er to typer af elektriske radiant gulv varme. Et system af varmelegemer giver varme i enten kabler belagt med elektrisk isolering eller måtter med kablerne vævet ind i dem er fremstillet af stof. Hver af disse er let at installere i mellemrummet mellem undergulvet og din Gulvbelægning i hvert værelse.

Tavs

Der er mange fordele ved denne type boligopvarmning, hvoraf to er sin helt lydløs drift og leverer komplet komfort. En hele huset kan opvarmes i denne mode eller du kan tilføje elektriske radiant gulv varme i de koldere områder i dit hus som køkken og badeværelse. Opvarmning hele huset på denne måde, efterlader ikke kolde steder som en brændeovn varmer eller radiator.

Lavere elektricitet

Selv varme distribution vil sænke din el-regninger af gør det muligt at sænke termostaten men stadig nå nok varme. En kedel vil vare længere på grund af sænket temperaturen så godt.

Støvfri

En varm luft systemet kan oprette støvgener fra tilbagevendende luften af en tvunget luftsystem men en strålevarme system ikke. Allergikere nyde de allergivenlige egenskaber af dette system og har mindre sæsonbestemt allergisymptomer. Denne type system er også til gavn for mennesker med nedsat immunforsvar.

Æstetiske

Der er ingen varme registre i gulvet for at arrangere møbler rundt og systemet er næsten usynlig. Der er også nogen støj tilknyttet radiant gulv varme i tvungen varme systemer, så du slet ikke mærke når det er på.

Omkostninger

En elektrisk gulvvarme system er billigere end en tvungen luftsystem, fordi det har ingen kanalsystem eller varme registre. Det tager mindre tid til at installere, hvilket sparer du penge på arbejdskraft og samlede installation omkostninger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com