Fordele ved Electric trykkogere

August 3

De oprindelige kogeplader trykkogere har været i brug i flere årtier. Innovationen tillod folk at tilberede fødevarer, der normalt kræves timer af tid i en time eller mindre, fødevarer såsom gryderetter, bønner og stegt kødretter. Elektrisk trykkogere tilføje alle at bekvemmelighed, men kræver ikke brug af et komfur.

Fordele

Elektrisk trykkogere er en relativt ny innovation. Bortset fra Indbygget varmeelement er designet magen til kogeplader trykkogere, selv om de fleste en fastspænding type af låsesystem til låget, som skaber en strammere seal end sikringsanlæg låget design på ældre komfur modeller...

Bedre kontrol

En anden fordel ved en elektrisk trykkoger er evnen til at tid madlavning proces med mere kontrol, som mange modeller er digital kontrol, der giver mulighed for nem overvågning af damptryk i komfuret, samt give mulighed for at forudindstille tilberedningstiden. Mange modeller af elektriske trykkogere har også automatisk release mekanismer, som vil forhindre, at presset at nå usikre niveauer.

Andre aspekter

Mange modeller af elektriske trykkogere kommer også med en ekstra sikkerhedsfunktion. Når låget er lukket, et låsesystem er aktiveret, vil ikke tillade åbning af låget, indtil låsen er manuelt deaktiveret. Der tillader bruger hen til undgå den potentielle fare for at blive brændt af damp eller skoldevand, der var et problem med nogle kogeplader trykkogere. Der er også en quick-release funktion på mange elektriske trykkogere, der tillader brugeren at frigive en lille mængde damp og pres, således at undgå overcooking og potentialet for farlige niveauer af pres overskrides.

Ulemper

Komfur trykkogere fremlægge visse problemer. De tidligste modeller har ikke nogen form for målesystem for mængden af pres, der blev akkumuleret i puljen end en damp frigivelse ventil på låget, der åbnes, når en vis grad af pres blev opnået. Der gjorde det svært at bedømme hvor meget tilberedningstid blev faktisk behov for forskellige fødevarer. Senere modeller inkluderet manometre, men teknologien stadig kaldes for en grad af gætte arbejde, ikke at nævne en farligheden af overstiger sikker niveauer af pres.

Innovationer

En anden fordel ved at bruge elektriske trykkogere er, at de fleste modeller leveres med en aftagelig madlavning pot. Det er en fordel ikke kun i den rensning oparbejde, men også fordi det vil gøre det muligt puljen til fjernes og placeres på komfur for yderligere sautering eller browning, hvis nødvendigt. Disse udtagelige gryder er enten lavet af rustfrit stål eller er belagt med en non-stick overflade, som er en anden fordel under oprydning.

Konklusioner

Fremskridt i låsning design og digital timing teknologi, sammen med funktioner som flytbare madlavning Potter og pres-release mekanismer, har givet brugere af electric trykkogere en grad af kontrol, der ikke var til rådighed i de fleste komfur modeller. Elektrisk trykkogere giver også mulighed for endnu mere komfort som de ikke behøver at af overvåges under tilberedningen – den indbyggede timer vil gøre arbejdet for dig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com