Fordele ved en luft konditioneret værelser

June 23

Fordele ved en luft konditioneret værelser

Air conditioning er en fælles komfort, med central air enheder, vindue air conditioners, og selv bærbare air condition holder værelser cool. Der er flere fordele ved at bruge aircondition end bare at have kolde luft, men. Værelser med aircondition har færre allergener i luften og kræver mindre støvning. Derudover kan køb af en air condition kvalificere dig til skattelettelser.

Selv temperaturer

Klimaanlæg køle luften som det passerer igennem, hvilket gør dem mere effektive til køling et værelse end fans, som simpelthen flytte luft uden at ændre dets temperatur. Mest moderne klimaanlæg bruge en termostat til at overvåge temperaturen af luften omkring dem, så de kan stoppe blæser når lufttemperaturen når det punkt, du har angivet. Hvis luften begynder at varme op igen klimaanlægget slår tilbage, at holde rummet ved den temperatur, du ønsker det skal være.

Air Filtration

En klimaanlægget gør mere end bare luften kold. Et eller flere filtre i aircondition enhed fjerne pollen og andre allergener fra luften, når den passerer gennem, rensning af luften ud over afkøling det. Nogle klimaanlæg selv funktionen filtre, der fjerner røg og andre fine partikler fra luften. Denne filtrering af luftbårne forurenende stoffer kan være meget vigtigt for dem, der lider af astma og andre vejrtrækning lidelser, der kan forværres af røg og allergener.

Renlighed

Støv og lignende partikler er filtreret ud af klimaanlæg, og klimaanlægget cykler luften i rummet tilbage gennem sine filtre, mens den kører. Dette resulterer i et fald i mængden af støv og andre luftbårne forurenende stoffer, der kan afvikle på møbler eller andre overflader, reducerer mængden af rengøring du skal gøre.

Skattefradrag

Installere en ny klimaanlægget kvalificerer dig til visse skattefradrag forudsat at klimaanlægget er Energy Star-kompatibel og opfylder andre krav i rulleteksterne. De fleste nye klimaanlæg kommer med dokumentationen til at vise deres overholdelse tax credit retningslinjer som et salgsargument. Du kan muligvis kræve så meget som 30% af købsprisen for din airconditionanlægget som en kredit mod din skat, hvis det opfylder IRS.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com