Fordele ved halvblank maling Over Satin

January 15

Fordele ved halvblank maling Over Satin

For boligejerne at få klar til at påtage sig et større maleri projekt, at vælge en bestemt maling over en anden kan være en overvældende opgave. I første omgang, kan det synes som om det er så simpelt som at vælge én farve over en anden, hvilket i sig selv kan være en kedelig kamp, når afgørelsen falder til to personer med forskellig smag. Kompromiser i farve til side, der er andre overvejelser, at du skal veje, såsom pris, holdbarhed, glans og problemer, der kan opstå, hvis en anden farve er malet over det ned på linjen. Forståelse af forskellene mellem maling sheens vil gøre beslutningen mellem bruger halvblank maling eller satin maling vil være meget lettere.

Lysstyrke

Halvblank maling og satin glans maling er begge typer af emalje maling. Emalje maling er lige så holdbare som en grundlæggende alkyd maling eller latex maling, men det adskiller sig ved at have varierende niveauer af glans eller glans. Vilkår "halvblank" og "satin glans" henvise til to meget forskellige niveauer af gloss købere kan vælge fra. Satin maling slukkede en meget subtil glans, mens halvblank maling har betydeligt mere glans. Fordelen afhænger af det perspektiv du kommer det fra, men hvis du er ligesom de fleste husejere, der ønsker at drage fordel af noget, der vil lyse op et værelse og gøre det homier, høj glans af en halvblank maling er et godt valg.

Vask

En anden faktor kan du overveje er, om du kan vaske malingen. Det er især værd at tænke på, hvis du har små børn. Du kan fjerne pletter fra både halvblank maling og satin glans maling, men pletterne er lettere at fjerne fra halvblank maling. Det kan synes som om mindre skinne en maling har, jo lettere det ville være at rense det; men faktum er modsat. Den mere glans eller glans, en maling har, lettere og mindre tidskrævende rengøring det er.

Holdbarhed

Boligejere forsøger at beslutte, om at male et værelse med satin eller halvblank maling ønsker måske at overveje de generelle holdbarheden af en maling. Halvblank maling vinder over satin glans maling på dette område. Det tager halvblank længere at falme fra regelmæssig eksponering for sollys, hvilket er et plus i værelser med farver i hvilke fading ville være indlysende. Halvblank maling holder op bedre i luftfugtighed end satin glosser.

Ulemper

Den største ulempe ved halvblank maling sammenlignet med satin glans maling kan i visse tilfælde være skinne det så ofte er populære. En frakke af maling fremspringende en betydelig glans kan lyse op et værelse og give det en indbydende atmosfære, men hvis rum modtager høje niveauer af sollys gennem det meste af dagen, halvblank glans kan oprette ubehageligt blænding, gør et miljø som stuen føler mere slibende end indbydende. I sådanne rum reducerer en satin glans maling glares, der ville helt sikkert opstå med en halvblank maling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com