Fordele ved hjem haver

March 27

Fordele ved hjem haver

Dyrkning af frugt, grøntsager og blomster har altid været en populær hobby, men interesse i hjemmet haven har spiret fra landdistrikter og forstæder og slået rod i urban bybilledet. Familier er at hæve afgrøder på hustage og altaner, i fælleshaver og i baghaven. Som interesse i lokal mad vokser, er fordelene ved et hjem haven førende forbrugerne at plante deres egne frø.

Fitness

Afhængigt af akkord er havearbejde en god hjerte-kar-træning. Harvard School of Public Health anbefaler, at voksne får mindst to og en halv times moderat aerob aktivitet hver uge og noter at klippe græsset med en push plæneklipperen eller hugge brænde tæller hen imod dette mål, at give dig fortsætte med opgaven i mindst 10 minutter. Mere afslappet haven gøremål såsom lugning og vandkande brænde op til 360 kalorier i timen.

Ren mad

Når du dyrker din egen frugt og grøntsager, vælger du de stoffer, der anvendes til at styre skadedyr og sygdomme og gøde jorden. Mange forbrugere foretrækker økologiske produkter, men certificeringer er ikke altid pålidelige. I februar 2011, en US Department of Agriculture bøde en kinesisk virksomhed for cirkulerende falske økologiske certificeringer. Udbrud af E. coli og salmonella har advaret forbrugerne til de farer der kan lure i sunde fødevarer som spinat og spirer.

Omkostningsbesparelser

En baghave kan være en penge saver, hvis du planlægger godt. Iowa State University udvidelse anbefaler plantning frugter og grøntsager, som du kan lide at spise. Kigge efter produkter, som er dyre at købe, arvestykke tomater og meloner. Vælg frugter og grøntsager, der gemmer godt eller nemt kan bevares. Kartofler, løg og squash er holde godt og bønner, majs, tomater, agurk og rødbeder kan dåse eller frosne.

Lykke

Havearbejde er en af landets mest populære Hobbyer, fordi det gør folk glade. En undersøgelse foretaget af Texas A & M University og Texas statsuniversiteter målt fem livskvalitet komponenter herunder "livsglæde" og "optimisme." Respondenter, der erklærede sig gartnere svarede livskvalitet sætninger med "betydeligt mere positivt svar... sammenlignet med nongardeners." Andre spørgsmål om undersøgelsen viste, at gartnere var mere aktive og følte sundere end nongardeners.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com