Fordele ved pendul ure

April 9

Pendul ure er en traditionel alternativ til moderne ure, der bruger batterier og kvartskrystal bevægelser til at levere præcision Tidsmålingen. Men, nogle husejere og dekoratører stadig foretrækker at bruge pendul ure som en del af deres indretning. Der er flere fordele ved at have et pendul ur i et moderne hjem, lige fra funktionelle til rent dekorative.

Magt behov

En af de vigtigste praktiske fordele ved et pendul ur er, at det ikke er afhængige af en ekstern strømkilde. I stedet for ved hjælp af batterier eller tilslutte, faldende vægte eller en foråret mekanisme give energi til at køre ur hænder, klokkespil og eventuelle ekstra funktioner, såsom en måne ringe eller flytte dekorationer. Brugere skal vinden pendul ure regelmæssigt, bruge en nøgle til at spole foråret eller udarbejde vægtene. Men en gang sår, pendul ure vil fortsat køre i tilfælde af en strømafbrydelse.

Udseende

Pendul ure har været i brug siden 1600-tallet. Ifølge Swarthmore College var de blandt de mest almindelige typer af ure indtil 1930s. Det betyder, at pendul ure repræsenterer mange forskellige æra og bevægelser i industrielle og interiør design. Pendul ure kan forbedre og låne ægthed til boliger eller værelser indrettet i traditionel eller perioden stil. Nogle pendul ure er værdifulde antikviteter og andre kunstværker med håndlavede træ tilfælde, præcision bevægelser og ædle metaller, der anvendes i deres konstruktion.

Nøjagtighed

Trods deres afhængighed af en teknologi, der er hundredvis af år gamle, pendul ure er meget præcise, når vedligeholdes godt og sår regelmæssigt. Den svingende pendul giver en resonant rytme dengang foranstaltninger nøjagtigt og konsekvent. Meget af den tidlige popularitet af pendul ure havde at gøre med deres nøjagtighed i forhold til alternative tid at holde enheder. Quartz ure at funktion normalt er mere nøjagtige end pendul ure, pendul ure er stadig mere egnet til tid at holde end andre antikke enheder, såsom time briller og stearinlys-baserede ure.

Servicevenlighed

For hobbyfolk og gør det selv-ejere præsenterer pendul ure fordelen at være brugbar. Komponenter af en pendul ur er normalt synlige og kan udskiftes, når passende dele kan findes, giver et ur ejeren til at reparere et pendul ur, som dens komponenter nedbryde. Dette er meget forskellig fra en elektronisk ur at funktioner kredsløb og en forseglet kasse der forhindrer manipulation og reparation.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com