Fordele vs ulemper på bruger vandfordampningsapparater

April 25

En vaporizer koger vandet for at oprette damp, som derefter fugter luften. Denne enhed fungerer i skarp kontrast til en luftfugter, som tvinger koldt vand gennem en væge at tilføje køligere fugt til luften. Vandfordampningsapparater kan være yderst gavnligt, at tillade lethed, hvormed tilføje lægemidler snifning, men de kommer også med et par ulemper.

Pro: Medicinske snifning

Ved hjælp af en vaporizer gør det muligt at ansætte lægemidler snifning, såsom damp gnider. Mange af disse kan føjes til vandtanken i vaporizer. Når vandet er kogt, blander medicinen med damp, så du kan inhalere det. Mange af disse lægemidler hjælper lindre ømme struber, overbelastning eller andre forkølelse eller influenza symptomer.

Pro: Renere vand

En vaporizer giver renere fugtet luft end en luftfugter, fordi det koger vandet før slippe det som damp. Med andre luftbefugtere, potentielt skadelige mikroorganismer kunne spredes i stillestående vand og føjes til fugtighed i luften.

Con: overophedning

En vaporizer lavet med billige materialer kunne overophede og potentielt smelte produkt, kogende vand på gulvet. Den frigjorte vand kunne også oprette gnister, hvilket igen kan medføre brand.

Con: Støv mider og skimmel

Ved hjælp af en vaporizer kunne øge luftfugtigheden for meget i rummet hvor du bruger den. Consumer Product Safety Commission fastslår at en luftfugtighed på mellem 30 og 50 procent er passende for de fleste hjem, mens en plan over 55 procent kan fremme udbredelsen af støvmider, ifølge Alliance for sunde boliger. Langvarig udsættelse for fugtig luft kan også potentielt føre til overfølsomhed pneumonitis, en tilstand præget af inflammation af lungerne og førende til akut hoste spasmer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com