Fordelene ved Aircon

November 12

Fordelene ved Aircon

Aircondition, eller "aircon"--fungerer ved at overføre varme fra inde i dit hjem på ydersiden. Det interagerer med kølemiddel. Da dette stof rejser gennem klimaanlægget, opfanger det varm luft fra dit hus, overføre det udenfor. Ifølge Trac Aircon.com absorberer kølemiddel varme fra luften. Det støder på en proces, kompression, som får den til at koge. Den afgiver varmen det har erhvervet fra inde i huset. Når den passerer gennem den klimaanlæg kondensator, gentages processen. Som et resultat, tilbyder den måde, et klimaanlæg køler og i dag endda opvarmer--fordele frem for traditionelle ventilator eller aircondition.

Komfort du kan styre

Moderne systemer kan du indstille stuetemperatur i nogen af din bolig værelser, ifølge PTCAirconditioning.com. Også, luftkonditioneringsanlæg, der i dag (som tilladt) varme samt cool, afhængigt af tid af året. Faktisk kan kontrollere om varmere luft eller køligere luft kommer ind med et tryk på en knap. Derudover besidder de en dedikeret tør tilstand, der gør det muligt at reducere niveauet af klæbrighed, uden at forårsage temperaturen på dit værelse til at falde for radikalt i processen.

Holder ud farlige eller irriterende insekter

Aircondition præsenterer en alternativ til at holde dine døre åbne dag og nat hele sommeren. Det sænker chancen for optagelse af irriterende eller farlig insekter--møl, fluer, bier, hvepse og gedehamse--ind i dit hjem. Ja, disse insekter kan sprede bakterier, eller endog dræbe, skal et medlem af din husstand være allergisk overfor stinger insekter.

Driver stille og roligt

Motoren i en traditionel fan på en varm sommeraften kan ikke føre til søvnbesvær. Ifølge PTCAirconditioning.com giver udformningen af en moderne klimaanlægget motor det til at virke mere roligt. Også kan lukke dine vinduer om natten du begrænse de søvn-hindrer lyde af mennesker og dyr uden for.

Bedre luftkvalitet

Som PTCAirconditioning siger, har moderne luftkonditioneringsanlæg vandfiltrering systemer, at renser luften, reducere bakterier, støv, dyrehår, hus mider og pollen. Som et resultat, mennesker med allergi, astma, KOL andre problemer, der kan forstyrre respiratoriske funktion er tilbøjelige til at trække vejret lettere.

Mere omkostningseffektiv

På grund af sin brug af varmepumpe teknologi besidder dagens luftkonditioneringsanlæg, der en varme-kapacitet, der kræver 80 procent mindre strøm end andre typer af elektrisk opvarmning. Ifølge PTCAirconditioning resulterer dette i en mindre varmeregning om vinteren end brugen af strålevarme paneler, elektriske konvektorer eller gulvvarme.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com