Fordelene ved autoklaveres kulsyre beton

September 2

Fordelene ved autoklaveres kulsyre beton

Autoklaveres kulsyre beton eller AAC, blev først udviklet i Sverige i 1920-erne, og det har været brugt i Europa og andre lande som en førsteklasses byggemateriale lige siden. AAC har vist sig langt mere energi effektive og omkostningseffektive end standard byggematerialer, der anvendes i USA, hvor det har også været tilgængelige i nogen tid. Det har vundet gunst som en miljøvenlig og bæredygtig bygning produkt.

Dannelse

Består af kun naturlige råvarer--silica, kalk, vand, aluminium pulver og cement--autoklaveres kulsyre beton er velegnet til handels-, industri- og boligområder applikationer. Aluminium pulver og silica reagerer kemisk med hinanden og danne mikroskopiske brint bobler. Boblerne gavne stoffet ved at udvide det fem gange sin størrelse. AAC kan være være skåret i blokke nemt.

Luft og fugt

Et meget fleksibelt stof, AAC bruges af bygherrer til at danne hele strukturer. Det kan skabe en lufttæt bygning, som med held kan opretholde temperaturer og medvirker til at maksimere enhver HVAC enheder bruges til at opvarme eller afkøle struktur. En boligejer vil opleve en dramatisk reduceret el-regningen. AAC hjælper med at regulere en bygning fugtighed, hvilket kan reducere chancerne for svampe- eller bakteriel vækst. Og på grund af den lavere luftfugtighed, bygningen er også mindre tilbøjelige til at have en muggen duft.

Lydreduktion og isolering

Strukturer bygget fra autoklaveres kulsyre cement prale 8-tommer-tykke mure, som giver bygningen med bedre isolering og frost modstand. En bygning vil også drage fordel af særlige indendørs luftkvalitet. Vægge bygget fra AAC hjælp lavere støjniveau inde i bygningen, hvilket gør det til et fremragende materiale til brug i opbygningen af et hotel på grund af sin overlegne lydreduktion kapacitet. Det kan også bruges til at oprette vægge mellem en struktur og en støjende motorvej eller landingsbane.

Lightweight, brand og vind resistente

Autoklaveres kulsyre beton er usædvanligt let, hvilket gør det nemt at arbejde med og transport. AAC produkter kan samles hurtigt, i modsætning til andre standard byggematerialer. Autoklaveres kulsyre beton er også næsten brandsikre. AAC vil ikke smelte, indtil den når en temperatur på 2900 grader Fahrenheit. Det kan også modstå vind op til 150 miles i timen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com