Fordelene ved en dobbelt brændstof rækkevidde

December 25

Fordelene ved en dobbelt brændstof rækkevidde

Dobbelt brændstof intervaller er ovne, der bruger to kilder til brændstof: gas og el. Disse ovne kræver både en elektrisk ovn-forbindelse og en gas linje til køkkenet for at arbejde, men hvis de kan installeres de giver fordele for begge brændstoftyper. Duel brændstof intervaller bruge gas til komfur brændere på toppen, men elektrisk for ovnen under. De har tendens til at være dyrere end enkelt brændstof intervaller, men giver fordele for alvorlige kokke.

Stovetop kontrol

En gas komfur er mere præcis og lettere at kontrollere præcist end en elektrisk kogeplade. I gasbrændere er der meget få trin til at overføre varmen på mad. Brænderen er oplyst via en elektrisk tænding, og flammerne fra gassen varme straks pot, stegepande eller kedel placeres på brænderen. Når brugere skrue op eller ned for gas, er ændringer i varmen øjeblikkelig. I elektriske brændere, ejere kan kun kontrollere den elektricitet, der strømmer gennem varmeelement, som igen påvirker modstand af metal, som producerer varme, der udstråler op ud fra brænderen før det støder pot eller stegepande. Dette tager meget længere tid og er ikke så præcis som den alternative version.

Pålidelig bagning

Gas ovne har også deres andel af problemer. Når en Gasovn der bruges, sprede varmen fra gas ikke lige så. I stedet, den bevæger sig i strømme rundt i ovnen og tendens til at indsamle i steder direkte nær brændere oprettelse af varmen. Dette fører til pletter af varme, der laver mad ulige og gøre det svært at varme frosne måltider eller holde visse fødevarer bagning for den rette mængde tid. Elektriske ovne, i mellemtiden, varme indersiden af ovnen meget ensartet med selv varme og stigninger i temperatur, der giver mulighed for mad skal koges mere grundigt.

Prisbesparelser

På trods af den højere installation omkostninger, kan dobbelt brændstof brændere også gemme brugere penge hvis de allerede har adgang til både gas og elektriske linjer i køkkenet. De fleste brugere operere brænderne oftere end ovnen selv. Da brænderne er gasdrevne og gas er billigere at bruge end elektricitet (især når det kommer til varmelegemer) brugere har tendens til at spare penge i utility regninger over tid.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com