Fordelene ved en koniske Burr kaffe Grinder

June 20

Fordelene ved en koniske Burr kaffe Grinder

Mange variabler gå ind i en god kop kaffe eller et godt skud af espresso, herunder typen kaffebønner, friskhed, vand, tamp (tryk, bønner før vandet passerer gennem) og type af maskine, der anvendes til at slibe af kaffebønner. En god kop kaffe er lavet fra friskmalet bønner--ikke formalet eller formalet på store-- men jorden lige før brug, hvilket gør kværne en vigtig del af processen. Koniske burr kværne er justerbar metalskiver med skarpe kamme, der roterer ved høje hastigheder til at producere konsekvent størrelse kaffegrums, normalt findes i en countertop apparat. Kommercielle caféer bruge burr kværne og du kan bruge dem hjemme så godt.

Konsistens

Den største fordel ved en koniske burr grinder er konsistens. Koniske burr kværne producere en ensartet trummerum ved kun at tillade korn af en bestemt størrelse at passere igennem maskinen, som er nøglen til at maksimere smagen af enhver type af bønner eller produktion metode.

Varme

Klinge kværne, (som male kaffe ved hjælp af en flad, roterende blade) og billige burr kværne producere overskydende varme, som tager væk nogle af smag af jorden bønne. Koniske burr kværne spin på en lavere hastighed, minimere varmeoverførsel til bønnerne.

Indstillinger

De fleste kommercielle virksomheder bruger koniske burr kværne, hvilket betyder, at fabrikanterne har koncentreret produktion i dette område, giver anledning til den bredeste vifte. Du kan finde hjem kværne til omkring $50 eller state-of-the-art brugerdefinerede kværne til opadgående på $10.000 samt alt i mellem, fra 2010. Derudover er der en række forskellige stilarter af koniske burr kværne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com