Fordelene ved en stenoverflade på et hus

February 28

Valg af udvendige materialer er blandt de vigtigste beslutninger, der går ind i design et hjem, der påvirker hvordan den færdige hjem ser ud og hvor længe det vil vare før der kræver reparation. Sten er en traditionelle materiale til udvendige vægge, som bygherrer stadig bruger i dag. På trods af forholdsvis store omkostninger i forhold til andre former for udvendige byggematerialer som mursten eller forskellige typer af sidespor, tilbyde sten-udvendige hjem langsigtede fordele til deres ejere.

Udseende

Hjem med sten udendørsbrug tendens til at have ærværdige optrædener. I nogle tilfælde foreslår sten formelle, klassisk elegance. Når builders bruger grovere, mere ufærdige stykker af sten kan effekten være at gøre hjemmet synes at være rustikke og integreret i dens naturlige omgivelser. Sten antyder styrke og varighed. Designere bruge undertiden stenmure til kun en del af et hjems ydre, parre det med sidespor, helvedesild eller mursten for kreative optrædener, der skiller sig ud.

Alsidighed

Sten er tilgængelig i en bred vifte af stilarter, farver og teksturer. Dette giver designere og bygherrer en stor frihed, samt giver huskøbere en chance for at vælge fra flere arkitektoniske stilarter alle inden for grænserne af stone. Granit-blok sten udendørsbrug er passende for georgiske og Federal-stil hjem, mens kalksten kan oprette hjem der ligner slotte eller europæisk land hjem. Endelig, eklektisk og ufærdige felt sten fungerer godt i væggene i sommerhus-stil hjem og Prairie hjem.

Holdbarhed

Sten er et ekstremt holdbart byggemateriale. Som en udvendig overflade modstår sten slid fra vind, regn og is. Det modstår også udtones fra solen. Stenvægge er uigennemtrængelig for insektangreb, hvilket ikke er tilfældet med træ sidespor. Sten hjem udendørsbrug rådner ikke når de udsættes for fugt. De er i stand til at modstå brand, at reducere sværhedsgraden af skaden til et hjem og omkostningerne til reparationer. Boligejere med stenmure behøver ikke at erstatte sidespor eller male det ydre, som begge er dyrt og tidskrævende job.

Miljømæssige fordele

Fordi sten huse vare så længe, reducerer de behovet for at høste nye materialer fra naturen eller tilføje gamle materiale til deponering. Sten hjem kan gavne miljøet, når bygherrer vælger at bruge sten fra en lokal kilde, hvilket reducerer behovet for transport af det tunge materiale. Granit og kampesten er hjemmehørende i Midtvesten og nordøst, mens sandsten er rigelige i det vestlige USA.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com