Fordelene ved et drivhus

March 4

Fordelene ved et drivhus

Mens de fleste mennesker kender, et drivhus der bruges til at dyrke planter, forstår mange ikke de fordele, der følger med ved hjælp af et drivhus. Et drivhus kan forbedre skadedyrsbekæmpelse og hjælpe med regulering af indetemperatur, fugtighed og vanddistribution, som kan fremme og tilskynde til god plantesundhed og føre til maksimale produktion. Uanset om du er en hobby gartneren, øve selvforsyning på en families gård, eller har planer om at køre en planteskole for profit, kan et drivhus tilbyde komfort og øget produktivitet.

Funktion

Med et drivhus har du mulighed for at kontrollere dine planter voksende miljø. Drivhuset hjælper med at bevare varmen, som tropiske planter og stiklinger behøver; luftfugtighed, som flere grøntsager, såsom peberfrugter, trives i; og holder skadedyr, dyr og små børn. I et drivhus, kan du også regulere mængden af vand dine planter får, så tørke og oversvømmelse er sjældent et problem. Fornemmelse af drivhuset er ofte, at du kan udvide din vækstsæson. Dette er især ønskeligt i køligere nordlige klimaer, hvor vækstsæsonen varer kun et par måneder, ikke nær langt nok til nogle grøntsager til at blive høstet.

Funktioner

Et drivhus virker stort set på samme måde indersiden af din bil er i løbet af dagen. Sollyset kommer ind gennem vinduerne og den resulterende energi, eller varme, er fanget inde. Dine planter fordel så lyset og varmen i drivhuset. De fleste drivhuse omfatter også en slags åbne vindue eller fan til at hjælpe med at holde varmen fra at blive alt for overdrevne. Da drivhuset er lukket, stadig varmen inde i natten, fortsat at holde planterne varm og hjælpe dem til at vokse uden kæmper frost eller kolde dug. Mens du måske ønsker at aflevere vand dit drivhus, der er også vandingssystemer ved hjælp af drop rør til at vande dine planter. Skærme kan bruges til at spore temperatur og fugtighed, slå blæseren fra når det er nødvendigt. Med automatisk vanding og kølesystemer, er en ekstra fordel af dit drivhus, at det kan bogstaveligt tage sig af dine planter for dig så vidt angår den daglige vedligeholdelse.

Typer

Kommer i en bred vifte af former og størrelser, kan drivhuse foretages fra en lang række materialer; alt fra gamle vinduer til PVC rør til metal rammer ved hjælp af plast eller glas til at dække åbninger. Når udgifterne bliver en faktor, er der planer til rådighed til at bygge din egen, såvel som drivhus kits med alle materialer leveret sammen med instruktioner til at konstruere drivhus over en weekend. Endnu billigere stadig, vælge nogle et enkel jorden dække af buet rør draperet med klar plast. Når læg sammen korrekt dit drivhus bør ikke brug for meget længere pleje, forlader du tid til en tendens til at dine planter. Bænkene, hylderne og endda vaskebalje-stil dræn kan installeres inde i et stort drivhus, maksimere din voksende plads og letter rengøring.

Fordele

Uanset om du vælger at dyrke blomstrende planter eller din egen frugt og grøntsager, er der flere fordele til et drivhus end blot skønhed af en frisk bloom eller den første bid af hjemmeavlede fødevarer. Et drivhus holder ud flere have skadedyr, såsom vaskebjørne, opossums og hjorte, der ofte forårsager problemer med at grave op planter, spise blomster og spise din mad før du får en chance til. Du har også mulighed for at vokse organisk eller i det mindste vide, hvad slags kemikalier er blevet anvendt på dine planter. En yderligere fordel er evnen til at starte frø tidligere i sæsonen under et kontrolleret miljø uden frygt for at miste en hel afgrøde, når der sker noget uventet udenfor. Hvis du kan lide det nok, kan du overveje at sælge produkter eller potteplanter som en ekstra indtægtskilde, fordi din plante vækst resultater er sundere, stærkere og mere pålidelig i drivhuse. Derudover kan en kvalitet drivhus også øge dit hjems værdi.

Overvejelser

Når bygge et nyt drivhus eller genoprette en eksisterende drivhus, vil der være en indledende omkostninger til at købe et kit eller bygge materialer, samt tid det tager at konstruere eller reparere drivhuset. Dette upfront omkostninger ofte slår gartnere fra idé. De fleste gartnere ville dog, når drivhuset er op og kører den krævede vedligeholdelse er ikke mere anstrengende end en standard "i jorden" have. Også overveje, hvad den korrekte størrelse drivhus for dine behov vil være. Lav en liste over de anlæg, du vil beholde, og hvor meget plads de indtager. Tage de firkantede optagelser dine planter ville kræve og fordoble dette tal for at give dig plads til at sprede og tilføje til din liste over tid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com