Fordelene ved et fåreskind tæpper

June 11

Fordelene ved et fåreskind tæpper

Fleece er blevet brugt af mennesker, da de først lært at hæve fårene, og fortsætter med at være et populært materiale til tøj, sko, sengetøj og gulvbelægninger. Fåreskind tæpper er værdsat for deres varme, komfort, holdbarhed og nem vedligeholdelse. Der er flere mærker af syntetiske efterligninger, kaldet faux sheepskin, men de kan ikke sammenlignes med den rigtige artikel. Ifølge UGG Australia er høj kvalitet fåreskind tyk, blød og robust, med både fleece side og skindsiden omhyggeligt tilberedt under produktionen.

Nem rengøring

De fleste typer af tæpper og tæpper skal rengøres af fagfolk. Fåreskind tæpper kan være smidt i vaskemaskinen eller spot-renset med kemisk rensning væske. En lille kæmning med en stålbørste er tilstrækkelige til at hæve fibre en gang i mellem rengøring. Fleece tæpper også indeholder lanolin, som holder fibrene naturligt frisk og snavs-resistente, især hvis det er hang udendørs i frisk luft hver par måneder.

Ingen syntetiske eller kemikalier

Mange tæpper indeholder forholdsvis store mængder af farvestoffer, brandhæmmende og dimensionering, for ikke at nævne de kemikalier, der er indeholdt i gummi opbakning og polstring der går under gulvtæppet. Høj kvalitet fåreskind er 100 procent naturligt at begynde med og vil kun indeholde små mængder af kemikalier, der anvendes i garvning hud på bagsiden. Det behøver ikke en pad nedenunder, fordi det er tykt og blødt på sin egen.

Sundt for mennesker og kæledyr

Fåreskind er et godt alternativ for mennesker med svær allergi, forudsat de ikke er allergisk over for fårene, selvfølgelig. Det har også medicinske applikationer, fordi det væger fugt væk fra huden og regulerer kropstemperaturen, begge vigtige faktorer i healing. University of Vermont bemærker, Merino, Romney, Lincoln og Coopworth får er specielt avlet til deres uld. Hjemme gør et fåreskind tæppe fremstillet af en af disse racer en fremragende bed nemlig en pet, og en behagelig bakterier-resistente stedet for kolde fødder. Derudover ikke vil fåreskind tæpper chokere dig med statisk elektricitet i vinter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com