Fordelene ved glas til vinduesruder

October 5

Glas til windows, det er klart nok til at se igennem dateres tilbage til 1500-tallet, og masseproduktion af glas til windows begyndte i det tidlige 20. Glas har en række egenskaber, der gør det til et fantastisk materiale for ruderne.

Modstandsdygtig overfor

Glas, er mens skørt, temmelig hårdt. Det ridse ikke nemt fra støvpartikler eller virkningen af daglige slid. I forhold til Lexan eller cyanocrylic, er glas meget sandsynlige er at forblive gennemsigtig og attraktive i årtier. Det er også mere let repareres hvis det bliver ridset.

Sollys modstand

Vinduet rude glas har nogle betydelige fordele i forhold til plast, som har tendens til at helbrede og slå "tåget", når den udsættes for ultraviolet stråling. Glas ikke reagerer eller nedbryde kemisk sollys i human-livstider tidsskalaer.

Termiske egenskaber

Glas, gør især når de anvendes i en dobbelt væg konfiguration, en fremragende termiske isolator. Disse samme egenskaber også reducere støj overførsel fra det udendørs miljø, at gøre boliger mere støjsvage samt at reducere el-regningen.

Ubiquity og pris

Hvor mange glas er lavet, og, at glas altid være smeltet om og genanvendt, er glas til windows meget billigere end mange af dens alternative materialer (såsom plast komposit).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com