Fordelene ved LED belysning

June 12

Fordelene ved LED belysning

LED lys armaturer bruge light emitting dioder til at producere lys i stedet for glødetrådens som traditionelle pærer. De er almindeligt forekommende i enkelt pære applikationer såsom julelys eller elektronik. Lysdioder er for nylig blevet mere almindelige i større lamper som lygter og lommelygter af klynger af små pærer sammen. Fordelene ved at bruge LED armaturer over traditionelle armaturer er talrige.

Energieffektivitet

Den mest fremtrædende fordel af LED-belysning er en effektiv udnyttelse af elektricitet. FØRTE inventar brug kun 1/3 til 1/30 energi af standard glødepærer, der bruger glødetråd. De bruger kun 2 til 10 watt af elektricitet per pære i forhold til standard pærer, der typisk bruger mindst 60 watt.

Lang levetid

LED pærer sidste op til 10 gange længere end standard fluorescerende eller glødelampe løg. Den længere levetid betyder, at de vil skal udskiftes langt mindre hyppigt, så du sparer penge og hovedpine. De indledende udgifter af en LED lampen kan dækkes i betragtning af de penge du sparer ved ikke at skulle erstatte det så meget som en standard pære.

Cool

LED lys armaturer producerer kun en brøkdel af den varme, der standard pærer producere. De producerer så lidt som 3,4 britiske termiske enheder (BTUs) af varme i timen sammenlignet med 85 BTUs af varme pr. time produceret af en standard pære. Det lave antal uvedkommende varme betyder, at dit hus i sidste ende bliver køligere, så du kan spare penge på kører air conditioning.

Ingen Ultraviolet lys

LED pærer producerer ikke Ultraviolet (UV) lys. Manglen på ultraviolet lys betyder, at de kan bruges til at lyse kunstværker, planter, dyr og deres miljøer, ligesom akvarier, der kan være følsomme over for UV-lys.

Holdbarhed

Lysdioder er meget mere holdbare end standard pærer, fordi de ikke bruger glødetråd. De bruger plast tarme i stedet for glas, som er langt mere robust. LED lys er også mere resistente over for ekstreme temperaturer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com