Fordelene ved magt Flush toiletter

May 21

Når du vælger inventar til dit badeværelse, vil du sandsynligvis overveje en række faktorer, der omfatter både form og funktion. En af de overvejelser at gøre, når du vælger dit toilet er kraften af din flush. For de fleste boligejere, standard flush toiletter leverer nok kraft til at håndtere hverdagens brug, men magt flush toiletter tilbyder flere rødmen kraft ved at ansætte en tvungen luft pumpesystem.

Design

De fordele, der tilbydes af en magt flush toilet er resultatet af den forskellige måde at toilettet tvinger vand gennem tanken. I standard toiletter, vand i toilet tank udgivelser i skål til at oprette en sifon, der trækker vandet gennem VVS-rør. Standard toiletter er afhængige af tyngdekraften til at producere flush. Magt flush toiletter har en presset tank, der tilføjer ekstra kraft til at rødme så at skålen tømmes mere hurtigt og kraftigt.

Magt

Den mest oplagte fordel ved en magt flush toilet er yderligere flush magt tilbydes af trykisoleret toilet tank. De fleste magt flush toiletter udøve mindst 30 procent mere strøm end standard flush toiletter. Den ekstra strøm er stand til at tvinge affald gennem toilettet mere effektivt end standard toiletter. Ekstra strøm er nyttige i stærkt trafikerede husstande eller kommercielle virksomheder med offentlige toiletter.

Kontrol

En af bekymringerne om magt flush toiletter er spildt strøm og vand. De fleste moderne magt flush toiletter er udstyret med to håndtag eller rødmen knapper. En løftestang bruger magt flush mekanisme, og andre håndtaget fungerer ved hjælp af tyngdeaccelerationen rødmen magt. Dual-flush mekanismer gør det muligt at bestemme Hvornår du har brug for den ekstra kraft og når du gør ikke, at reducere mængden af spildt strøm og vand.

Vedligeholdelse

Magt flush toiletter kræver mindre rutine og professionel vedligeholdelse end standard gravity toiletter. Den ekstra rødmen effekt leveres af magt flush toiletter reducerer hyppigheden af træsko, sparer du tid, omkostninger og besværet med reparationer eller vedligeholdelse.

Æstetik

Som standard toiletter fås magt flush toiletter i en række designs der passer til din smag, selv om den generelle tendens er strømlinet, moderne design. En af de æstetiske fordele, at magten flush toiletter tilbud er reduceret kondens på toilet tank og skål. Luften bruges til at tvinge vand gennem skålen skaber en barriere mellem tanken og den vand, så tanke sved betydeligt i mindre end standard toiletter.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com