Fordelene ved økologisk gødning

January 26

Organisk gødning er tilgængelige i en række formuleringer. Der er produkter egnet til græsplæner, grøntsager, syre kærlige buske og blomster. Vælge det rigtige produkt til dit specifikke havearbejde behov, og dine resultater vil være sammenlignelige til--hvis ikke bedre end--giftige kemiske produkter.

Jordens struktur

Organiske gødningsstoffer forbedre din jord struktur, at hjælpe dine planter får deres næringsstoffer naturligt. Bare fodre kemikalier til græsplænen gør det grønne, men at skabe et bedre miljø for din græsplæne vil reducere behov for vand og forbedre dine planter evne til at bekæmpe sygdomme.

Insekter, dyr

Organisk gødning er venlig at gavnlige insekter og væsner, der kalder din værftet hjem. Mariehøns, lacewings og tudser styre "dårlig bug" befolkninger naturligt.

Kæledyr

Hunde og katte spiser græs. Vil du virkelig ønsker at spise græs, der er dækket af giftige kemikalier? Organiske gødningsstoffer, mens ikke en anbefalet snack, er ikke giftig hen til jeres pets.

Miljø

Fremstilling af kunstgødning skaber en betydelig mængde af resterende forurening under produktionen. Det er stærkt reguleret, men luft og vand forurening klager har plaget industrien. Organisk gødning produktionen er renere og sikrere.

Vandforsyning

Hvis du bruger kunstgødning på din plæne, kan du negativ indflydelse på din vandforsyning. Afstrømning under kraftig regn kan forurene søer og vådområder. Organisk gødning er mindre giftige og derfor mindre farlige.

Hvor hen til indkøbe

Organisk gødning er anvendelig næsten overalt i dag, herunder planteskoler, isenkræmmere og "big box" detailhandlere. Mere specialiserede formuleringer til dine specifikke behov er tilgængelige online.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com