Fordelene ved Præfabrikerede beton trapper

November 16

Præfabrikerede beton trapper er trapper, der er oprettet på fabrikker og derefter bragt til byggepladsen og installeret der. Producenter gør disse konkrete trapper med forme, der forlader dem hule indeni, men stadig understøttes af deres udvendige vægge. Både private hjem og virksomheder kan bruge Præfabrikerede beton trapper, men de er mest almindelige i høje kontorbygninger eller lejlighedskomplekser.

Design lethed

Når en normal sæt af beton trapper er lavet, skal arkitekten nøje planlægge stenene nøjagtige proportioner og opretter en digital blueprint for dem. Hvis ændringer sker der kræver trapper skal flyttes eller ændres, skal arkitekten foretage mange ændringer trapper i en tidskrævende proces. Præfabrikerede trappen er lavet med en enkel edb-program, så brugere kan ændre størrelse og skabe hak eller brud inden trappen er endnu oprettet.

Hastighed

Arbejdstagerne skal ikke oprette komplicerede ramme for præfabrikerede beton trapper, eller skal de vente, indtil vejret er rigtigt og bruger den nødvendige tid på blande og hælde beton. Præfabrikerede trapper er også lettere end traditionelle versioner på grund af deres hule funktioner. Disse faktorer tilsammen gør præfabrikerede trappe installationen meget hurtigere end den traditionelle metode.

Afregning

Fordi Præfabrikerede beton trapper er fremstillet som en enkelt komponent, de har en stabil design og gøre ikke bosætte sig og Skift så meget som andre konkrete trapper. Hvis præfabrikerede trappen Skift, gør deres enhed det nemt at justere kun blokke, at trappen hvile på.

Mangel på revner og huller

Revner og huller stave problemer for alle konkrete trapper. Fugt kan sive ind i sprækker og falder i en fryse-tø cyklus, der nemt kan skade beton over tid. Disse revner vokse i bolte og sømme, der lægger traditionel beton trapper. Præfabrikerede beton trappen har ikke så mange revner, på grund af deres problemfri design.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com