Fordelene ved pyntegræsser

December 23

I modsætning til traditionelle græsplæne græsser, der pyntegræsser anvendes i landskabspleje udelukkende på grund af deres attraktive udseende. De fås i mange forskellige arter, så de kommer i forskellige størrelser, former, farver og teksturer. Hvis du redesigne dit landskab, kan du overveje at tilføje nogle pyntegræsser til din plæne. Disse græsser har mange fordele frem for traditionelle landskabsarkitektoniske planter og græs, og er ideel til at tilføje en vilde, naturlige look til din landskab.

Lav vedligeholdelse

En af de mest betydelige fordele, som pyntegræsser har over andre landskabsarkitektoniske planter er, at de kræver meget lidt vedligeholdelse. Du skal behandle dem med nogle starter gødning ved plantning dem, men bagefter, behøver du kun at befrugte pyntegræsser, hvis de udviser tegn på dårligt helbred, så ikke at nå fuld højde eller at have en brun eller gul farve. Fordi de har sådanne dybe rødder, kræver pyntegræsser typisk mindre vanding end græsplæne græs så godt. Beskæring er unødvendige, men du skal skære pyntegræsser årligt til at fremme ny vækst og forhindre dem i at tilsløre andre dele af dit landskab. De oplever nogle sygdom eller insekt problemer, så de normalt ikke kræver behandling enten.

Året rundt planter

En anden fordel ved at anvende pyntegræsser for din plæne er at de giver visuel interesse for din landskab året rundt. I modsætning til blomstrende planter, der blomstrer kun sæsonmæssigt, tilbyder græsser farve og tekstur på tværs af alle fire årstider. Nogle arter af prydplanter græs kan trives i foråret, sommeren og efteråret, når de udviser farverige blade eller deres hoveder blomst, men på grund af deres højde, de kan hjælpe med at dekorere en have i vinteren, med deres vinger, kigger op gennem sneen.

Landskab Design alsidighed

Fordi der er så mange arter af pyntegræsser, er der en bred vifte af designmuligheder, når du indarbejde dem i din landskab. Arterne varierer i størrelse, så du kan vælge kortere græsser grundlagsforskning beplantninger og højere sorter som en hæk eller skærmen plantning. Du kan også finde pyntegræsser i forskellige former og teksturer, så du kan kombinere forskellige sorter for at tilføje dimension til dit landskab. De varierer i farve, så du kan vælge græsser i forskellige nuancer af grøn og blå. Du kan endda finde pyntegræsser i lilla og rød. Tilføjet flair, overveje plantning arter med blomstrende hoveder, såsom fountain græs eller japanske jomfru græs.

Bevægelse og lyd

Pyntegræsser ikke kun give farve, højde og tekstur til din landskab, men beroligende bevægelse og lyd. Når de afhenter vinden, svajer græsser lange vinger yndefuldt som en del af dit landskab. De gør også en raslen lyd, der har en hvisken eller suk-lignende kvalitet, som kan være meget beroligende. Som et resultat, pyntegræsser kan være en ideel mulighed, hvis du opretter en Zen eller meditation haven til din værftet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com