Forfængelighed & dræn for et badeværelse

October 16

Forfængelighed & dræn for et badeværelse

Badeværelse vask er ikke bare til vask hænder og børste tænder. Det er blevet en nødvendig opbevaring for den gennemsnitlige boligejer, og fortsætter med at vinde betydning som et designelement.

Der findes flere forskellige typer af badeværelse sink, hver med sine egne overvejelser ved design eller remodeling badeværelset.

Funktion

Vasken eller forfængelighed er som det ofte kaldes, en af de vigtigste funktionelle dele af design i badeværelset. Synonyme anvendelse af håndvasken og forfængelighed er en mindre misforståelse; forfængelighed er faktisk en form for badeværelse vask fremtrædende i amerikanske badeværelse design.

Typer

Konsol--Mest almindeligvis refereres i stue møbler som en konsol bordet, en konsol vasken har en meget lignende udseende. Denne vasken ligner en tabel med brugen af dekorative ben.

Vanity - Denne type af vask er installeret i et kabinet, og er fremstillet som en enkelt eller dobbelt (til brug i en master badeværelse).

Piedestal--Denne kompakte vask er simpelthen et bassin, fastgjort til en piedestal ben.

Wall-Mount - Denne type af vask er fastgjort til væggen og skjuler VVS fast gennem væggen i stedet for sal.

Fartøj--Denne vasken bassinet sidder oven på en installeret køkkenbordet og samtidig fuldt fungerende, vælges typisk som et interiør designelement.

Funktioner

Da det er installeret i et kabinet, forfængelighed vask giver optimal opbevaring for boligejerne, og kan let tilpasses til hans-og-hendes brug. Selvom det ikke har ledsager kabinet, konsol vasken giver betydelige lagerplads på sin køkkenbordet, og har plads nedenunder at placere opbevaring kurve på gulvet, stak håndklæder eller magasiner, osv.

Piedestal dræn er kompakte og giver en vintage føler, og er let at navigere for rengøring. På samme måde, vægbeslag dræn efterlade de fleste gulvplads, som er fantastisk til små badeværelser og rensning formål.

Fartøjet dræn er fuldt fungerende og kan indstille tonen til badeværelse med høj designelementer. En trend betænkning af Kohler, producent af bad og køkken produkter, siger fartøjet dræn er store Tilføjelser til pulver værelser eller halv-bade, hvor de ikke vil belaste mere barske bruger som almindelige tænder-børstning og barbering.

Tendenser

Køkken & Bad Design nyheder rapporteret i januar 2010 at forbrugerne Tendensvisning mod badeværelse forfængelighed, der har en brugerdefineret føler, med ren og strømlinet stilarter til værdi priser. De også på udkig efter innovative løsninger og gennemføre miljøvenlige materialer i design/opgradering af deres Badeværelse håndvask/forfængelighed.

Overvejelser

Størrelse - Forfængelighed bruge mest plads, med vægbeslag tager oppe den mindste plads. Piedestal dræn er en god løsning til lille badeværelse rum. Tage komplet målinger af plads og hvor håndvask armatur skal placeres før shopping.

VVS - Dele af VVS vil vise med brug af konsollen og piedestal dræn. Husk rustne rør, når planlægningen af en ny vask.

Stil--Mens piedestal dræn har vintage appel, forfængelighed dræn er en traditionel klassisk badeværelse design. Selv baseret på gamle kinesiske håndvaske, rapporter køkken & Bad Design nyheder, skibet synker tilbyder et moderne look. Overvej en alder af hjemmet, og de andre elementer i badeværelse med karbad og toiletstol inventar, når du vælger en ny vask.

Omkostninger - Køb af et nyt badeværelse vask og/eller ledsagende kabinet vil tage budgetplanlægning for de fleste forbrugere. Vær opmærksom på at materialer har forskellige omkostninger; for eksempel, vil en mosaik glas fartøj med mahogni kabinet være dyrere end en simpel piedestal synke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com