Forhæng & gardin ideer til piger

February 23

Forhæng & gardin ideer til piger

Forhæng og gardiner kan fikse op et værelse og opkald opmærksom på skønheden i de tilgængelige naturligt lys. Pigernes værelser kan være specielt velegnet til luftige, flydende gardiner og forhæng. Her er nogle ideer til at udnytte fordelene ved vindue behandlinger.

Funktioner

Vælge nye forhæng og gardiner er en nem måde at ændre det overordnede udseende af et helt rum. Billigere end en komplet istandsættelse job og mindre arbejdskrævende end maleri eller installere nye gulve, vælger gardiner vil tillade en pige til at ændre udseendet af sit værelse med relativt lille indsats eller omkostninger. Blad gennem hus og have magasiner med pigen, hvis hun er gammel nok, for at vælge udseende både du og hun kan lide, og stil med gardiner, der passer til din windows og smag. Se, hvis hun reagerer på almindeligt gardiner, lange flyder forhæng, eller slet ikke har nogen præference.

Stil overvejelser

Hvis pigen ønsker et tema for sit værelse, overveje, skal indarbejdes i andre måder udover tema-trykt gardiner. Mens gardiner er relativt billige i forhold til omkostningerne ved remodellering et helt rum, hvis hun pludselig dæk af en fe tema tre måneder efter du køber fe-tema gardiner, så enhver omkostningseffektivitet er undermineret hvis du skal indrette så snart. Overveje at indarbejde tema med pudebetræk, lagner og dekorationer som plakater, mens du vælger flere klassiske stilarter for emner som gardiner.

Praktiske overvejelser

Afhængigt af alder af pigen, kan hendes soveværelse være bedre egnet til korte gardiner end lange gardiner. Yngre børn kan blive fristet til at trække ned lang forhæng, og muligheden for dem snavset gardiner kan være væsentligt højere. Overveje gardiner for yngre børn, der er stadig meget aktive; når pigen bliver ældre, kan du og hun vælge længere forhæng til friskes rummet og afspejler hendes smag som en ung voksen.

Funktion

Gardiner ikke kun spille op naturligt lys tilgængelige, men de kan faktisk udnytter farve stof til at filtrere lys i farven. For eksempel, hvis du ønsker at kaste hendes soveværelse i et grønt lys, overveje grønne lutter gardiner eller forhæng således at den naturlige lyskilde af solen gør arbejdet for dig.

Hvis hun har brug for betydelige mørke til at sove, kan rene gardiner hænge på indersiden af tunge gardiner. Åbn de tungere ydre gardiner i dagtimerne, og lad filteret solen gennem stejle inde gardiner, som forbliver åben.

At få kreative

Lad ikke traditionelle ideer om soveværelse gardiner begrænse din kreativitet. Hvorfor ikke hænge badeforhæng i en ung piges værelse? Billige og fås i en bred vifte af farverige og smukke mønstre og designs, badeforhæng tilbyder nem Pletfjerning, holdbarhed og billigt udskiftning hvis de er beskadiget eller revet. Du kan skifte til stof gardiner, når hun bliver ældre. For et klasse-skole pige (eller ældre), overveje at lade hende stitch-arbejde på hendes egen gardiner. Ser for let hånd-syet instruktion kits--, eller hvis du er begge så tilbøjelige, tage mulighed for at lære hende grundlæggende i din symaskine.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com