Forhæng vindue behandlinger for mærkeligt formede vinduer

October 16

Forhæng vindue behandlinger for mærkeligt formede vinduer

Når du udformer en ny hjem, tager mange mennesker stolthed i herunder interessant og ulige-formet windows. Men når det drejer sig tid til at flytte og finde vindue belægninger, de står med lidt af en udfordring. Heldigvis, ulige-formet windows kan med held behandles med gardiner ved hjælp af store-købte hardware eller custom lavet gardin ensembler.

Flankerer paneler

Den nemmeste og billigste måde at gøre et vindue behandling for en ulige-formet vindue er at købe en straight gardinstang og Placer det over vinduet med flankerende paneler på hver side. Skiftevis, kan du flytte gardinstang ned til lad den øverste figur af den eksponerede vinduet. Denne type gardin behandlinger er generelt gjort i ren og skær stof så skønheden i det oprindelige vindue form er stadig synlige gennem panelerne.

Buet stænger

Mange dekoratører brug buede stænger for at klæde ulige-formet windows. Du kan skræddersy for en krumme stang, selvom de kan være ganske dyrt. En pæn dekoratør trick er at købe en buet brusebad gardinstang og drage fordel af i svinget. Mest buede vinduer kan rumme en kurve over et brusebad-gardinstang eller stangen kan være bøjet lidt mere passer til figuren ulige vindue.

Brugerdefinerede gesims

Brugerdefinerede gesims vindue sengeforhæng er en anden mulighed for behandling af et ulige-formet vindue med gardiner. Skønheden i en brugerdefineret valance er at det traditionelt er bygget med træ og beklædt med stof. Det træ ramme kan nemt skæres til at matche enhver vindue form eller form. Når monteret, kan gesimsen derefter hus enkelt eller dobbelt hang gardin paneler, der falder ned fra indeni vindue behandling. Brugerdefinerede gesimser kan også dækkes med koordinerende tapet, eller træet kan farves og færdig til at matche andre møbler på værelset.

Center-indsamlede behandlinger

Center-indsamlede gardin behandlinger kan være vanskeligt at skabe, men de kan virkelig pynte et vindue. Du kan købe dekorative hardware lavet specielt til at samle gardiner i en puf eller roset figur i midten af vinduet ulige-formet. Derefter strække eller drapere stof på begge sider af centrum behandling. Denne type behandling fungerer sjældent fordi det ikke har tendens til at ligefrem lukke vinduet for beskyttelse af personlige oplysninger. Center-indsamlede gardin behandlinger er mere dekorative i naturen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com