Forhaven bjergside landskab idéer

September 28

Forhaven bjergside landskab idéer

Bor på en bjergskråning forårsager værftet og landskabspleje problemer for boligejere. Vandet eroderer bjergsiden og landskabspleje væk, mens vaske mudret vand på dine naboer. Slåning kan variere fra at være en smerte i nakken til at være svært at selv blive livstruende Hvis bakken er stejle nok. En god, godt-selv-out landskabspleje plan kan løse flere problemer, og at både du og din downhill naboer til at være i fred selv i den tungeste tordenvejr.

Ingen græs

Græs virker ikke som erosionskontrol på en bjergskråning. Las Pilitas børnehave hjemmeside siger, "hver undersøgelse, der nogensinde er blevet gjort fraråder såning græsser" på bakkerne. Græsset er overfladisk-rødder, og alle på den samme dybde både under og over jorden. Der er intet på de forskellige niveauer tilgængelige til at fange det rindende vand. Græsset er derudover enten cut, som kan være farligt eller ikke skåret, hvilket fører til en weed-angrebne, dårlige udseende rod i forhaven.

Sort

Plante en række indfødte-til-din-området planter, der omfatter stauder, buske og træer. Du ønsker en blanding af stramme-strikkede lavvandede rodfæstede planter der holder den overflade jord på plads, og dybt rodfæstede planter, der holder den større masse under overfladen fra skiftende. En mono kultur med kun én type af planter, uanset hvor godt det er ellers giver ikke den lagdelt forsvar skal du mod rindende vand. Native planter generelt kræver mindre pleje og vand end planter fra andre områder, og er mere tilpasset til at håndtere de lokale regn betingelser. Planter med forskellige karakteristika i sæsoner give forhaven mere bremse appel.

Orientering og skygge

Retning af hældningen er vigtigt i landskabspleje dit bjergskråning. Nogle planter gøre meget bedre end andre over for direkte sollys. Hvis du ønsker en bestemt plante til sin jord-lagring kapacitet, men det er ikke en sun-elsker, skal du give nogle skygge i løbet af dagen. Plantning det bag højere planter eller planter med store blade kan give det den lettelse, det har brug for fra solen. Hvis din bjergskråning er i skygge meget af dagen, så skal du planter, der klarer sig bedre med mindre sol.

Terrasser

Terrasser er hårdt arbejde at installere, men de kan tilføje ubestridelige charme og skønhed til en forhave når det gøres rigtigt. Et terrasseret bjergskråning indvinde plads for traditionelle landskabspleje og kreative ideer. Blomster kan marchere ned terrasse, hvert niveau med sit eget farveskema. Buske på begge sider på alle niveauer kan føre øjet op og ned. Hvis terrasserne er bred nok, kan en af dem endda holdes åben for græs og en bænk i parken. Dette giver dig mulighed at sidde og nyde udendørs på en bjergskråning, dækket med planter, der beskytter din investering, og at levere skønhed på samme tid.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com