Forholdet mellem eddike & Salt bruges til at dræbe ukrudt

May 16

Forholdet mellem eddike & Salt bruges til at dræbe ukrudt

Ved hjælp af eddike til at dræbe ukrudt går tilbage generationer når kemiske ukrudtsmidler produkter ikke fandtes eller ikke var alment tilgængelige. Gartnere og boligejere bruges denne alsidige husstand produkt, som er en 5% opløsning af eddikesyre. Denne mild syre brænder gennem den beskyttende belægning på planter, forårsager dem til at dø. Du kan også blandes eddike med salt. Rigtige forholdet mellem eddike til salt vil bidrage til at øge weedkilling effekt af eddike.

Eddike til ukrudtsbekæmpelse

Selvom eddike vil brænde toppe af ukrudt, hæmme ikke det rodsystem af ukrudt. Af denne grund er sprøjtning base af planter den mest effektive metode til at dræbe ukrudt. Eddike kan ikke være effektiv på hårdere, større-bladet ukrudt, ifølge Iowa State University weed videnskabsmand Mike Owen. Eddike til ukrudtsbekæmpelse er tilgængelig på havecentre i en række koncentrationer som 5, 10, 20 og 30 procent løsninger. Brug eddike ukrudt på varme, solrige dage til at øge den brændende virkning på ukrudt.

Salt til ukrudtsbekæmpelse

Salt er en anden gammeldags metode til ukrudtsbekæmpelse. Folk i tidligere generationer hældes salt på ukrudt, som brændt overflade cellestrukturer og fik dem til at udtørre og dø. Ved hjælp af salt i kombination med eddike fandtes for at dræbe ukrudt mere effektivt, så eddike-salt blandinger er blevet den foretrukne økologiske metode. Desværre, salt gennemsyrer i jorden, hvilket gør det en usund voksende miljø for andre planter, så brug salt omtanke ved anvendelse til ukrudt. Dækker kun ukrudt og bruge minimumsbeløbet for at forhindre salt forurening af jorden.

Eddike og Salt forholdet

Tilføje 1 lb. salt til 1 gallon af 5 procent eddike. Bland de to ingredienser grundigt indtil saltet er opløst. Tilføj 1 tbsp. skålen vaske, der fungerer som et overfladeaktivt stof, bryde overfladespænding af vand løsning til at dække ukrudt helt. Spray blandingen på planterne eller indsprøjtes i crown sektioner. Gentag efter et par dage for de bedste resultater.

Eddike-Salt forholdsregler

Eddike er en non-selektive ukrudtsmiddel, der vil skade en plante i området omkring ukrudt. Anvende eddike-salt ukrudtsmiddel, som omhyggeligt som muligt og kun på ukrudt blade du ønsker at fjerne. Bruge handsker og øjenbeskyttelse når anvende eddike-salt løsning til at forhindre irritation af hud og øjne, ifølge hjemmesiden Fine havearbejde. Vask dine hænder grundigt efter brug af løsningen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com