Forholdsregler med propan gasvarmere

August 4

Forholdsregler med propan gasvarmere

En propan gas vandvarmeren er et varmeapparat, der udnytter trykisoleret gas for at øge stuetemperatur. Ilt og match eller lighter er forpligtet til at betjene en Propan vandvarmeren. Propan gas varmeapparater bruges typisk til at opvarme værelser, terrasser og andre udendørs arealer. Der er flere forholdsregler du bør tage, når du bruger en propan gasvarmer.

Uventilerede varmeapparater indendørs

Brug ikke en Uventilerede varmelegeme indendørs. Denne form for vandvarmeren vil lufte udstødning inde i stuen, hvilket kan resultere i forhøjede niveauer af kulilte inde i dit hjem. Uventilerede varmelegemer bør kun anvendes udendørs terrasser, porches, camping, osv.

Installere indendørs propan varmeapparater til at tillade udstødning til at udlufte uden for dit hjem. Ren varmeapparater regelmæssigt for at sikre, at dampe ikke få fanget inde.

Vandvarmeren dele

Se til, at alle dyser, lovgivere og slanger kommer fra den samme produktionsvirksomhed som varmer. Spørgsmål i kompatibilitet kan beskadige varmer eller forårsage lækager inde i hjemmet.

Kuldioxid forholdsregler

Sørg for at dit hjem er godt ventileret for at forhindre ophobning af koncentrationen af kulilte indendørs. Propan gasvarmere forbruger ilt, mens de opretter kulilte som sin biprodukt. Eksponering for kulilte kan føre til forgiftninger manifesteret gennem symptomer såsom kvalme, hovedpine, koma og død. Installere kulilte detektorer i garagen eller ethvert område, hvor ovnen er installeret.

Andre forholdsregler

Installere vandvarmere på stabilt underlag kun. Brug sæbevand til at inspicere for utætheder ved første installation og hver gang en ny cylinder er samlet (løber vandet gennem propan cylindre; hvis sæbe bobler ud overalt, der betyder, at der er en lækage). Hvis du opdager en gas lækage, du straks slukke ovnen. Hvis der er åbne flammer, slukke dem og ringe til brandvæsenet. Rør ikke ved ovnen, mens det brænder. Lad varmelegeme sidde og cool første, i cirka 45 minutter til en time, før du flytter eller røre ved den. Brug ikke brandfarlige, brændbare eller ætsende materialer i rengøring varmeapparater. Du kan bruge varmt sæbevand. Brug ikke aerosoler nær propan gas opvarmningsanlægget, især når det kører stadig.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com