Formålet med den nederste skuffe i en Hoosier kabinet

August 20

Hoosier kabinetter er et stykke historie, går tilbage til begyndelsen af 1900-tallet. Oprindeligt bygget i Indiana, thats hvordan disse køkkenskabe fik deres navn. Hoosiers blev lavet til at være en one-stop køkken station, hvor en kvinde havde alt, hvad hun havde brug for til at bage på hendes fingerspidser.

Historie

De fleste køkkener i begyndelsen af 1900-tallet var ikke udstyret med kabinetter. Hoosiers blev udviklet til hus krydderier, mel, sukker og køkkenredskaber alle på ét sted. De omfattede en counter top arbejdsplads. I 1920 ' erne kom de fleste lejligheder udstyret med indbyggede skabe, gør Hoosiers mindre nødvendige. De er stadig efterspurgt i dag som antikke køkken og spisestue tilbehør.

Dele

Hoosiers er konstrueret med tre grundlæggende dele. Den øverste del er en lavvandet plads bolig flere små rum med døre og en større med en roll-top lukning. Afsnittet base har normalt et stort rum med en slide-out hylde og nogle mindre skuffer. Toppen og bunden er forbundet med metal kanaler, at guide den glidende bordplade for at forstørre arbejdsområdet.

Formålet med nederste skuffe

Den nederste skuffe på Hoosier kabinet er beregnet til opbevaring. Bagning redskaber, kan pander og andre madlavning elementer blive gemt der.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com