Formålet med en mikrobølgeovn bølge Guard dækning

January 24

Formålet med en mikrobølgeovn bølge Guard dækning

Mikrobølgeovn bølge guard dækning er en perforeret, behandlede metal folie ligger inden for døren i en mikrobølgeovn. Det er standard på alle mikrobølgeovne. Dækslet guard beskytter mod lækage af mikrobølger uden for de vigtigste kammer.

Funktion

Mikrobølgeovn bølge guard dækning er en del af det samlede madlavning kammeret. I madlavning kammeret, selv er et Faraday bur, som er en indhegning, der er designet til at neutralisere mikrobølgeovn udsendes af magnetron i mikrobølgeovnen. Bølge guard dække har små huller, der tillader dig at se mad men stadig beskytte dig fra eksponering til mikrobølgeovn. Dette er fordi bølgelængde synligt lys bølger er mindre end der af mikrobølger; hullerne er store nok til synligt lys bølger passere men for store for næsten alle mikrobølgeovn til at passere gennem.

Sikkerhedsstandarder

Den amerikanske Food and Drug Administration begrænser mængden af lækage af mikrobølger fra en mikrobølgeovn i dens levetid til 5 mW pr. kvadratcentimeter, på ca 2 inches fra ovnen overflade. Mikrobølgeovn bølge guard cover, samt hele mikrobølgeovnen madlavning kammeret, sikrer, at dette krav er opfyldt.

Sundhed

Høje niveauer af mikrobølger er kendt for at forårsage sundhedsproblemer, såsom alvorlige forbrændinger, midlertidig sterilitet eller grå stær. Disse problemer er forbundet med eksponering for langt større mængder af mikrobølger end mikrobølgeovn bølge guard cover og Faraday bur er tilladt at lække. Derudover aftager styrken af mikrobølgeovne radikalt med afstanden fra mikrobølgeovnen; for eksempel, på 20 inches fra bølge guard dækning er mikrobølgeovne 100 gange mindre magtfulde end på 2 inches. Der er lidt information om virkningerne af langvarig eksponering for lave niveauer af mikrobølger.

Reparation

Du er ikke anbefales at forsøge at reparere din mikroovn bølge guard dækning på din egen. Salen, der huser dækslet guard er designet til at være fri for eventuelle partikler såsom støv eller snavs, som kunne forstyrre bølge guard dække evne til at neutralisere mikrobølgeovn; hjem reparation er tilbøjelige til at indføre sådanne partikler. Også, du kan ikke erstatte nogen del af dækslet guard perforerede metalplader med enhver husstand metal folie fordi igen, dækslet guard er Specialbehandlet for at neutralisere mikrobølger.

Myter

Din mor kan have fortalt dig til ikke at stirre tæt ind i mikrobølgeovnen, fordi du ville absorbere skadelig stråling. Dette er for det meste falsk. Det er rigtigt, at jo tættere du er til mikroovn bølge guard dækning, jo stærkere mikrobølgeovne vil være, hvis nogen har lækket på alle. Men FDA krævet grænsen på lækage er langt lavere end hvad er skadelige. Også, stråling fra mikrobølgeovne er ikke kræftfremkaldende, som også kan have været en årsag til din mors bekymring.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com