Formålet med fosfat gødning

May 18

Formålet med fosfat gødning

Gødning giver jord med næringsstoffer, som fosfat, der er nødvendige for at producere sunde haver og rigelige afgrøder. Gødning Institut rapporterer, at eksperter anslår en tredjedel af verdens fødevareforsyning ville ikke være produceret uden brug af kommercielle gødning.

Rolle i udvikling af anlæg

Fosfor er en af de tre makronæringsstoffer afgørende for en sund udvikling af planter, spiller en større rolle i fotosyntesen, som omdanner solenergi til kemisk energi. Fosfor fremmer ordentlig plante modning og tillader dyrkning af planter til at modstå stress. Det er også fremmer udviklingen af sunde blomstrer og rodvækst.

Kilder

Fosfor er føjet til jorden enten gennem økologiske metoder, såsom animalsk gødning, kompost, benmel og kloakslam eller som fosfater i kommercielle gødning produkter. Rock fosfat bruges til at fremstille disse gødninger, og fosfat produkter kommercielt tilgængelige omfatter superphosphat, diammoniumphosphat fosfat og polyphosphat.

Forsigtighed

Følg alle instruktioner omhyggeligt, når du bruger fosforsyregødningen fordi fosfat er en kilde til vandforurening. Overfertilizing og spilde gødning til indkørsler og fortove er almindelige fejl af gartnere. Regnvand bærer spildt gødning i storm afløb og til sidst søer og floder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com