Formålet med tjære papir & sidespor

September 5

Huse er dyre projekter, og både bygherrer og ejere ønsker at tage alle mulige forholdsregler for at sikre, at de vare lang tid. To af de sikkerhedsforanstaltninger, der er brugt er tar papir og sidespor, som i høj grad forlænger livet i en struktur.

Tar papir

Tar papir, er som navnet antyder, tunge papir, som er belagt eller imprægneret med tjære. Dette giver papiret mange nyttig egenskaber.

Brug af tjære papir

Tar papir bruges i tagene som en primær lag. Lagt under helvedesild, tar papir hjælper med at isolere taget, samt holde det vandtæt.

Sidespor

Sidespor er defineret som lag af materiale, der dækker væggene i en bygning. Sidespor kan monteres lodret eller vandret, og det er normalt lavet af stål, aluminium, PVC eller træ.

Brug af sidespor

Sidespor er brugt til at dække siderne af en struktur til at beskytte den fra at blive beskadiget af elementerne. Det kan også bruges til at give en bygning en forskellige æstetiske udseende.

Kombination

Oftentimes, bruges både tar papir og sidespor til at beskytte siderne af et hus. Hjemmet modtager ekstra beskyttelse fra vandskader ved hjælp af et lag tjære papir på væggene, og derefter sætte sidespor over det, og det bliver bedre isoleret.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com