Formålet med vindue Trim

November 18

Formålet med vindue Trim

Vindue trim kan synes som en ubrugelig tilføjelse til dit hjem forbedring projekt, men det tjener flere formål. Når du forstår, hvad det er for, ønsker du ikke at forlade dit windows utrimmet.

Praktisk formål

Vindue trim dækker afstanden mellem kanten af væggen åbning og vinduesrammen. Uden trim, vil vinduet være ufærdige, forlader åbne rum i væggen. Små børn kunne slippe elementer ind i åbningen og insekter og mus i væggene kunne nemt rejse ind i din stue.

Kosmetiske formål

Vindue trim kan echo den arkitektoniske stil af et værelse. Victorianske vindue trim gør rummet ser meget anderledes end moderne vindue trim.

Energieffektivitet

Vindue trim reducerer kladder af kløften mellem væg kant og vinduet. Trim skaber en barriere, der holder ud af kold luft, at gøre dit hjem mere energieffektive end det ellers ville være.

Design Idéer

Bob Vila tyder på behandling af en bank af to eller flere windows som ét vindue, når det kommer til at trimme top og bund af vinduerne. Klip lange stykker af trim langs toppen og bunden af vinduerne, at dreje windows i en stor designelement.

Finish

Uanset om du vælger at male eller plette dit vindue trim, Vælg en farve matcher der nogle af møbler i værelset, såsom stole, borde og reoler. Dette vil binde møblet ind i et ensartet look med værelset som helhed. Hvis du vil plette trim for et naturligt træ look, Sørg for at alle dine brikker af træ trim har lignende farve og korn. Forkerte trim stykker ville aflede opmærksomheden fra rummets look i stedet for at forbedre den.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com