Former for Blinds

July 1

Når du vælger blinds for et vindue, overvejer et par vigtigste faktorer, der kan bidrage til at gøre beslutningen nemmere. Mængden af personlige oplysninger du søger for at opnå er den største. Blinds ikke kun hjælpe til at holde lys ud, men også dække dine vinduer, således at andre ikke kan se inde. Der er mange forskellige slags blinds at vælge imellem, men sørg for at sammenligne, hvordan hver enkelt kunne opfylde dine behov for at finde det bedste match for dit hjem.

Honeycomb

Disse blinds er en vidunderlig måde at give dig fuldstændig fortrolighed, når de er nede. De består af små celler, der har en honeycomb design når kiggede på fra en side vinkel. Da rejste, er de meget kompakt. Denne type af blinds anbefales til lys blokering, men anbefales ikke hvis du er på udkig efter en måde at justere den indkommende lys. Da denne stil af blind betragtes som mere moderne, kan det ikke passer til alles smag.

Træ

Uanset om de er fremstillet af ægte eller imiteret træ, er disse blinds ganske holdbare og meget nem at rengøre. De tilbyder privatliv mens tillader dig at justere lys, der kommer ind i lokalet. De arbejder godt for lys blokering og dæmpning. Imiteret træ persienner kan være lidt pladskrævende, men prisen i forhold til ægte træ persienner er meget mindre. Mens ægte træ kan være pebret, tilbydes de i en bred vifte af maling og pletter, der passer til enhver indretning.

Lodret

Lamelgardiner er det perfekte match for store områder og vinduer som glasskydedøre. De er meget holdbare og er lavet for nem rengøring. Da de hænger lodret, støv ikke de indsamle så let som de fleste blinds. På den negative side, medmindre de er bakket op med isolerende vinyl, de har tendens til at give lys og varme igennem. Mens de ses som moderne, kommer de i en vifte af farver og teksturer.

Mini

Disse blinds er den mest kendte. De tillader lys flowet justeres og tilbyder privatliv. Da de er lavet af enten aluminium eller plast, holde de op godt i fugtige miljøer som badeværelset. Mens de enkel at rengøre, de kan beskadiges lettere end de fleste blinds. Mini blinds er meget billig og kommer i mange forskellige farver. Desværre, nogle klager over, at de kan se billige hvis ikke valgt korrekt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com