Former for flydende trægulve

January 1

Flydende trægulve er primært fremstillet af manipuleret træ, hvilke producenter konstruere ved hjælp af flere tynde lag af massivt træ limet sammen. Proces til fremstilling af disse typer af gulve tendens til at producere en stærkere, mere modstandsdygtige færdige produkt end en enkelt planke af hårdttræ og tillader dig at installere gulvbelægningen uden at sikre det til en undergulvet. Producenter kategorisere disse flydende gulve af størrelsen af hver individuel planke og installationsmetode.

Enkelt Strip flydende trægulve

Disse planker er typisk de mest almindelige blandt boligejere, da de er næsten umulig at skelne fra traditionelle trægulve. Hver planke varierer mellem 4 og 8-fod lang og 2 til 5 inches i bredden. Afhængigt af længden af planken, kan træet synes at have to eller flere planker i en stribe, selv om der er kun en enkelt planke i bredden. Enkelt stavs gulve kan foretages fra skiver cut finér hvor det øverste lag er lavet af en tyk, enkelt stykke af løvtræ eller rotary cut finér, som bruger en tyndere stykke af hårdttræ til toppen.

Flere Strip flydende trægulve

Disse typer af svømmende gulve omfatter enkelt planker, der ligner to eller tre rækker af hårdttræ planker sammen. Disse boards kommer i den samme længde som enkelt striben sorten, selv om de er normalt betydeligt bredere, spænder overalt fra 5 til 8 inches. Bredde afhænger af mængden af strimler hver planke har; to strimler er normalt 5 til 6 inches, mens tre-stribe flydende trægulve vil sandsynligvis være meget bredere. Plankerne kan foretages fra roterende eller snittede cut finér.

Limet flydende gulve

Mens svømmende gulve ikke skal være fastgjort til en undergulvet, skal mange sorter sikres mellem planker. Disse er kendt som limet flydende gulve og er typisk installeret ved hjælp af en lille mængde af træ lim mellem hver planke, der tillader manipuleret træ til kontrakten og udvide som én enhed og ikke af hver individuel planke, begrænse deformering, revnedannelse og bøjer.

Klik og lås gulve

Disse manipuleret træ gulve er relativt nyt og tillade planker skal installeres uden nogen lim. Kanterne af hver planke er skåret for at oprette forbindelse til hver tilstødende planke ved hjælp af en fjer og not, låse dem på plads uden brug af nogen klæbemiddel. Disse er normalt ret nemt at installere og kræver lidt tid uden for måling og skære plankerne.

Finish

Alle disse typer af flydende trægulve fås i ufærdige og færdige planker. Ufærdige manipuleret træ er slebet og farves på samme måde som traditionelle trægulve, typisk efter installation. Færdige planker fås i en række forskellige finish og pletter, med højere ende producenter tilbyder hånd skrabet eller nødlidende planker til at efterligne udseendet af ældre trægulve.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com