Former for kogegrej til et glas kogeplade

July 21

Former for kogegrej til et glas kogeplade

Du kan bruge mange former for kogegrej på glas cooktops, så længe de har bunde, at sidde flush på brændere til at absorbere varmen fra de undersøiske varmelegemer. Den bedste gryder og pander til glas top intervaller er god varme dirigenter, nogle typer er ofte anbefalet af kogepladen producenter.

Køkkentøj materialer

Tungere gryder og pander fra pletterede rustfrit stål, anodiseret aluminium, støbejern eller emaljeret støbejern gøre den bedste kontakt på glasoverdækkede brændere. Bunde af køkkengrej foretages fra lys gauge aluminium og rustfrit stål ofte bliver ujævn over tid og deres ringe forbindelse med brændere gør fødevarer kok ujævnt eller holde sig til de hot spots i pander. Glas potter sidde fladt på intervallerne men er ikke de bedste varme ledere.

Køkkentøj overfladekrav

Glas madlavning overflader er glat og let at rengøre, men også skrøbelige og tilbøjelige til at ridser. Køre din hånd over bunde af gryder og pander før du bruger dem på glas top intervaller til at sørge for der er ingen rifter eller buler, der kunne ridse komfur overflade. Hvis den ru pletter er minimal, kan de buffed ud med en diamant eller glas neglefil eller fint ståluld. Undgå køkkentøj med tekstureret bunde og pander, der er malet eller stenciled på bunden, som den tidligere vil ridse cook-top og gøre fattige varme kontakt og sidstnævnte kan permanent tiltræde den komfur overflade og forringe eller ødelægge dens ydeevne.

Pot og Pan størrelser

Brug gryder og pander passende til størrelsen af brændere ovenpå cook. Mange glas top intervaller har konturerne af pan størrelser malet på overfladen, der skal bruges som retningslinjer. Ved hjælp af pander, der overstiger størrelsen af den skjulte brænderen vil vise sig mad, der er utilstrækkeligt på kanterne af pander. Pander, der er betydeligt mindre end brænderen spilde energi og udsatte varmen fra brænderens perimeter gør kokke hænder ubehageligt varmt under tilberedning af måltider.

Glas Cook Top Tips og gode råd

At forhindre ridser glas kogeplade overflader, undgå at trække pander på tværs af dem. Placer pander forsigtigt på brændere som de kan splintre fra høje virkninger. At holde ledningsevne af stovetop på et optimalt niveau, skal den renses med ikke-slibende rensemidler og rengøring pads for at beskytte fabrikken finish og undgå at beskadige eller slette temperaturen fastsættelse af retningslinjer fra overfladen. For at forhindre fødevarer overholde kogepladen, hurtigt tørre op mad drypper og udslip.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com