Former for krydsfiner

July 14

Former for krydsfiner

Krydsfiner bruges til mange formål, bygning. Fra huse, at skure, at staldene, kan krydsfiner bruges til indramning, vægge og støtte. At vide, hvad slags krydsfiner der er og hvad de bruges til kan hjælpe en entreprenør træffe de bedste valg for et projekt.

Medium Density Fiber Core hårdttræ krydsfiner

Medium density fiber core hårdttræ krydsfiner er lavet af fint træ støv kombineret med et bindemiddel og derefter varme presses ind i paneler. Dette er en af de mest almindelige typer af krydsfiner anvendes og er stabil og robust. Det kan være dækket med en finer og bevarer sin oprindelige form og massefylde.

Mellemlang og høj Density Overlay krydsfiner

Mellemlang og høj density overlay krydsfiner er lavet af en core materiale, såsom lamineret Gran eller Eg finer, belagt med en varme presset fiber materiale. Dette giver entreprenøren stabilitet af medium density fiber core krydsfiner uden al vægten.

Finér Core hårdttræ krydsfiner

Finér core krydsfiner er lavet ved at kombinere vekslende lag af fælles krydsfiner med et lag er dækket med finer af en færdige træ korn. Dette giver denne type af krydsfiner stærkeste stabiliteten af typerne af krydsfiner tilgængelige. Derudover er denne krydsfiner let og nem at håndtere.

Tømmer Core krydsfiner

Tømmer core krydsfiner er den dyreste form for krydsfiner at gøre, som det er tunge---lavet af solidt tømmer---typisk basswood. Færre og færre producenter bærer dette produkt da det er pebret, skib og købe. Det er oftest bruges til projekter, der har brug for ren og skær stabilitet over udseende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com