Former for Latex

January 28

Former for Latex

Latex er et alsidigt stof fremstillet af en emulsion (to eller flere unmixable stoffer) af plast eller gummi og vand. Latex kan bruges som en flydende eller fast, og ser udbredt anvendelse i vores dagligdag. Eksempler omfatter madrasser, maling, gummi- og plastprodukter, kondomer, handsker, dæk, lim og fugemasse.

Maling

Latex maling er så almindeligt, at det er normalt blot kaldes "latex." Latex er en færdig maling, der tørrer hurtigere end andre finish maling, er lettere at rengøre, ikke producere så meget lugt og tørrer hurtigt. Det har også fordelen at være "åndbar", så luften mellem de lavere niveauer af primer maling og latex. Dette reducerer revner og blærer af seneste færdige job. Latex maling kommer i en bred vifte af priser fra billige til ret dyrt.

Tøj

Mens ikke praktiske til hverdagsbrug, er latex tøj populære blandt dem, der ønsker at gøre en fashion statement. Stive, skinnende, normalt stramt montering tøj lavet af latex er ofte vanskeligt at sætte på, at spørge brugerne at anvende talkum eller anden form for glidecreme at få tøjet på plads. Særlig forsigtig skal træffes, som materialet har usædvanlige krav. Person iført latex skal holde sig væk fra metal, især kobber, som det korroderer tøjet, og parfume vil opdele materialet.

Latex madrasser

Latex madrasser er lavet af latex foam. De nød deres højde i popularitet i 1962, men har haft en genopblussen siden 1981. I samme år ankommer Talatech! Latex skum produkter, Inc. byggede den første latex madras core fabrik i fem år (de ikke var produceres overalt i de foregående fem år.) I 1990 ' erne var 80 procent af europæiske madrasser solgt latex. I det tidlige 21. århundrede, er "grønne" latex mattresmedes blevet indført, lavet af alle naturlige latex.

Latex Caulk

Latex bruges i mange lim og fugemasse og er især populære som en caulk. Akryl latex caulk er en alsidig sealer, der kan vare et årti og en halvdelen. Vinyl latex bruges af fagfolk og-it-din selfers til forsegling af små revner i emner som stuk og træ. En langvarig (op til 25 år) latex caulk er Silikoniseret akryl latex, som kan bruges når vandtæthed ønskes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com