Former for maling til brug på en færdig skrivebord

May 12

Former for maling til brug på en færdig skrivebord

Hvis din gamle skrivebord har set bedre dage, skal du ikke smide det ud og søge efter en ny. Et frisk lag maling kan give den trætte, gamle skrivebord hele nye ser - og spare dig penge i processen. Hvis du er bekymret over udsigten til dækker finish på skrivebord med maling, så fortvivl ikke. Forberede overfladen korrekt kan du anvende slags maling du foretrækker at oprette en tiltalende slutresultatet.

Olie vs Latex

Du kan bruge enten olie-baseret eller latex maling til at male møbler. Olie-baseret eller alkyd maling, er et opløsningsmiddel-baseret produkt, der giver høj holdbarhed, hvilket gør det et godt valg for møbler, der modtager en masse brug og misbrug. På den anden side tager oliebaseret maling længere tid at tørre, har en stærk lugt og kræve anvendelse af mineralske spiritus for oprydning.

Latex eller akryl maling er en vand-baseret produkt. Malingen tørrer hurtigt, så du kan anvende to frakker i den samme dag, hvis du vælger, for en stærk holdbar finish. Malingen har lav lugt og at rengøre let med vand og sæbe. Begge former for maling fås i en bred vifte af farver og er velegnet til brug på en færdig skrivebord, så længe du forberede overfladen korrekt.

Glans

Alle malinger kommer i et udvalg af glans finish. Højglans maling giver en hård vaskbar overflade, men er generelt mere egnet til høj-trafik anvendelser. Overflader malet med høj-gloss paint har en strålende glans, der renser op nemt, men mangler er mere mærkbar.

Lav-gloss maling fås i et udvalg af finish. Semi-gloss, mindre holdbare end en højglans-finish, giver en blødere look. Satin eller æg shell finish er endnu blødere, mens det stadig giver en smule glans til overfladen. De har mere glans end flad maling og er lettere at rengøre. Flad maling har en mat finish, men det skjuler mangler godt. Varemærker må ikke rydde op let fra en flad finish. Flad maling er bedre egnet til maleri vægge end møbler.

Forberedelse

Forbereder bordet er afgørende for en tilfredsstillende slutresultatet. Ligegyldigt hvilken slags maling vælger du, skal du fjerne glans fra overfladen for at træet kan acceptere malingen. Sand alle overflader let med fine sandkorn sandpapir til at sløve finish, eller anvende en flydende nedtrapning glosser til at nedbryde finish og efterlade en klistret overflade til maling til at overholde. Sand ned ru steder på skrivebordet og udfyld rifter med træ fyldstof. Anvende en plet-blokerende primer for at forsegle og beskytte overfladen. Primere fås i både olie- og vand-baserede muligheder, der forhindre pletter fra blødning gennem den endelige maling pels.

Maleri

Efter primeren tørrer helt, er det tid til at male skrivebordet. En pensel giver dig mulighed at komme ind i alle sprækker af skrivebordet. To tynde lag af maling er at foretrække frem for en tyk pels. Male i retning af træets årer for de bedste resultater. Vent mindst 48 timer før du placerer objekter på skrivebordet. Tillade mere tørretid i mere fugtigt vejr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com