Former for maling til brug på konkrete udendørs

February 2

Former for maling til brug på konkrete udendørs

Beton er kendt for sin kedelig grå farve, som har fortjent det hån fra folk, der foretrækker lysere-- eller endda nogle--farve i deres liv. Beton behøver ikke at blive grå men da det er let malet over. Støttemure, fundamenter, selv trin, verandaer og indkørsler kan være nogen farve ejer begær, og en ekspert er ikke forpligtet til at gøre arbejdet. Særlige konkrete maling er tilgængelige på de fleste hardware og hjem butikker og anvendes let.

Forberedelse

Forberedende arbejde skal være afsluttet før maleriet beton. Skal alle snavs eller olie sand eller magt vasket væk. Beton er porøst, og når der er jord bag det, som i en støttemur, fugt gradvist vil arbejde gennem det til den åbne side. Forsegling af beton med en fugt barriere før maling sealer forhindrer vandet fra boblende under enhver maling.

Latex maling

Udendørs maling skal stå op til vejr og varme og yderst ødelæggende direkte sollys stråler. Latex maling til beton går nemt men normalt begynder at falme, knæk og skræl efter et par år. Malerarbejde latex kræver, at alle de tidligere maling tages ud, enten ved at skrabe det eller sandblæsning. Forsegling af latex med et klart sealer over top coat giver en vis beskyttelse som gør det længere.

Epoxy maling

Epoxy maling til beton bruges oftere ture og indkørsler end vægge og fundamenter. Det danner et holdbart, langvarig pels, der er lidt skinnende udseende. Epoxy maling er normalt findes i industrielle indstillinger eller indkøbscentre hvor et betongulv tager daglige misbrug. I hjemmet er normalt forbeholdt kældre men kan også bruges i terrasser eller andre steder, hvor tunge mund trafik forventes.

Polyurethan pletten

Polyurethan er en plet, der er brugt det samme som en konkret maling. Som alle maling kommer det i forskellige farver. I lighed med epoxy, det varer lang tid og er ikke ofte anvendes i boligområder applikationer. Polyurethan er meget blank, og når det bliver vådt, det giver lidt trækkraft. Hvis det bruges langs en væg, dette er ikke et problem, men når du bruger det konstateres fods eller kørende trafik, det kræver en skridsikker tilsætningsstof blandes før anvendelse, giver det en mindre-slick føler.

Vinyl emalje

Steve Thomas af "This Old House" anbefaler at bruge vinyl emalje, en swimmingpool maling til udvendigt konkrete brug. Det varer længere end latex maling og går så nemt. Betonoverfladen skal først vaskes med trinatriumphosphat og derefter skylles og tørres.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com