Former for maling til soveværelset skabene

March 22

Former for maling til soveværelset skabene

Når du maler dit soveværelse, kommer spørgsmålet uundgåeligt op om, hvorvidt du skal male skabet. Overveje, hvor meget slid og ælde skabet bliver når de skal vælge hvilken type maling, du vil bruge. Derudover er nogle toiletter åbne, med indvendig helt synlige; Du kan dekorere dem matche soveværelset eller kontrast med det.

Maling Basics

Der er et par forskellige slags maling passende for at male et soveværelse og et skab. Generelt har du enten vand - eller oliebaseret maling. Vandbaseret maling er egnet til soveværelser og soveværelse garderobe, som malingen indeholder færre lugtgener og tørrer hurtigt. Oliebaseret maling generelt har en stærk lugt, er tykkere og sværere at anvende og tage længere tid at tørre. Når du beslutter dig på et egnet vandbaseret maling, nødt du til at beslutte på finish. Forskellige sheens eller finish omfatter højglans, halvblank, flad, satin eller æggeskal.

Højglans maling

Maling med en glans finish giver et meget holdbart og smudsafvisende overflade, der er let at rengøre. Ikke desto mindre, når du anvender denne type maling til væggene, dens lys-reflekterende egenskaber gør mangler mere mærkbar. Det er bedre egnet til-gelænder, kabinetter og møbler.

Halvblank maling

Ofte ses i køkkener og badeværelser, er halvblank maling egnet til ofte anvendte områder, der modtager en masse slid og fingeraftryk. Mens soveværelse closets--navnlig børnenes toiletter--er underlagt mange fingeraftryk og slid, reflekterende blænding denne slags maling kan oprette gør det montering i kabinetter og trim, snarere end væggene.

Satin eller æggeskal maling

Satin maling giver en smudsafvisende og holdbar overflade. Derudover går denne maling navn æggeskal, som kommer fra sheen - lig glans på æggeskaller. Du kan tørre væk snavs og skidt nemt med denne type maling, som kommer i handy i børneværelser, herunder skabene.

Flad maling

Ingen glans eller glans her; flad maling giver en no-nonsense mat finish til vægge. Mens god til at skjule overflade revner, denne slags finish renser ikke så let som satin og glans maling. En godt brugt skabet ville ikke gavne såvel med hensyn til slid og nem rengøring med flad maling.

Overvejelser

Brug ordentlig valser og pensler til særlig maling. Fjern alt fra skabet, før du begynder at male. Tage den dør eller døre ud for hængsler og tape rundt hængsler og gulvbrædder. Placer drop klude på gulvet i skabet til at beskytte gulvets overflade. I tilfælde af et skab uden døre, bruge den samme type af maling du har brugt til at male resten af soveværelset til holde udseendet ensartet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com