Former for Sump pumper

June 19

Der findes flere typer af bundkar pumper på markedet. De mest populære typer af bundkar pumper er: piedestal, dykkede, vand-drevne og gulvet sucker pumper. Hver tjener samme funktion, men fungerer lidt forskelligt fra hinanden.

Funktion

Alle former for sump pumper tjene den samme generelle funktion: flytte vand fra ét sted til et andet. Sump pumper bruges til at fjerne vand, der siver ind i bygninger. De fortrænge uønsket vand, fjerner den fra kældre og routing det udendørs eller i kloakker.

Piedestal

Piedestal bundkar pumper er elektriske pumper. De bruger en motor, der aktiveres, når vandet når visse niveauer. Piedestal bundkar pumper er ideel til situationer i kældre, der skal ofte aflader vand. Denne type af sump pumpen er relativt billig, men er mere støjende end andre typer af sump pumper.

Dykkede

Dykkede sump pumper er også elektriske pumper. De er installeret under jorden og arbejder under vandet. De aktiveres, når vandet når visse niveauer ligesom piedestal pumper. Dykkede sump pumper er dyrere end piedestal pumper, men er mere stille og sidste længere.

Vand-drevne

Vand-drevne sump pumper aktivere på samme måder som piedestal og dykkede pumper. De løbe vand pres fra et hjem VVS-system. Denne ikke-elektriske sump pumpen spreder vand i næsten samme takt som elektriske sump pumper. Vand-drevne sump pumper kan bruges sammen med elektriske pumper; Dette kan være en nyttig set-up under en strømafbrydelse.

Gulvet Sucker pumper

Gulvet sucker sump pumper er ideelle i kældre og gennemsøgning mellemrum, der ikke har en udpeget pit for en sump pumpen. De kan være sat op til at suge vand op fra senest 1/8 af en tomme af en stueetage. Denne type af sump pumpen kan bruges manuelt eller kan sættes op til at arbejde elektronisk.

Materialer

Alle former for sump pumper er tilgængelige i plast eller støbejern modeller. Plast pumper er traditionelt billigere end støbejern, men de har deres ulemper. De vil ikke vare så længe som en støbejern pumpe. Støbejern modeller bruges i både kommercielle og boligområder indstillinger. Sump pumper er bygget til at holde hvor som helst fra 5 til 10 år, men støbejern modeller kan vare meget længere end dette.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com