Former for underlag til badeværelset

March 18

Former for underlag til badeværelset

Gulve synes relativt enkel: nogle plader eller fliser, nogle klæbende, måske et par skruer eller søm. Optrædener, kan som de siger, være skuffende. Underlag, et lag af solidt materiale placeret under et gulv, medvirker til at skabe en flad overflade at placere gulvbrædder eller fliser. Underlag, også kendt som underlag, også hjælper med at forhindre væske spildt på gulve fra utætte via til andre områder af et hjem. Der findes mange typer af underlag for badeværelser, hver med sine egne fordele og ulemper.

Træ underlag

Træ er det primære materiale i traditionelle underlag til badeværelser. Typer af træ, der anvendes omfatter krydsfiner, spånplader, Træfiberplader og medium density fiberboard. Hver af disse materialer kan indeholde mange træsorter. Krydsfiner består af to træplader limet sammen mens fiberplader, spånplader og MDF alle består af plader af træ fibre og partikler Limes med lim og andre kemikalier. Plade er den hårdeste af disse bestyrelser, efterfulgt af MDF og spånplade. De faktiske kvaliteter af enhver form for træ bord varierer afhængigt af producenten.

Problemer med træ underlag

Træ badeværelse gulv underlag materialer udviser forskellige problemer. Træ almindeligt udvider og mellemlinerne når de udsættes for en høj grad af fugtighed, som findes i et badeværelse. Vridning underlag ændrer form af et badeværelsesgulv og væsentlige brud punkt for at installere underlag. MDF og fiberplader kan besidde en udvendig laminat, der forhindrer fugt fra vridning materialet. Selv så, kan laminat, lim og harpiks i underlag materialer gennemsyre gulve og ødelægge den farve og tekstur af gulvet materiale.

Alternative Underlayments

Online bygning ressourcer anbefale to alternativer til traditionelle træ-baserede badeværelse underlag. Tim Carter, den titulære builder af hjemmeside "Spørg the Builder," anbefaler gips Fiberplade, et composite materiale fremstillet af de mineral gips. Disse bestyrelser udviser stor styrke, indeholder ingen harpiks eller lim potentielt skadeligt for gulve og skæres nemt med en hobbykniv, gør dem nemme at arbejde med. Online ressource "Hjem tid" anbefaler konkrete backerboards til badeværelse underlag eller konkrete boards med glasfiber belægning på hvert ansigt. Beton gør disse materialer meget hårdt, mens glasfiber beskytter beton mod fugtskader.

Underlag kompatibilitet

Altid tage hensyn til lim eller limning materiale anvendes med dit gulv overflade før du køber underlag. Hver type af badeværelsesgulv, form vinyl linoleum og keramiske fliser, kræver en anden slags lim til at obligation med underlag. Ikke alle underlag materialer fungerer godt med limning materiale kræves af typen gulv. Altid brug underlag, der med succes kan danne en obligation med dit gulv type og limen kræver til brug med at gulvet materiale.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com