Former for væksthuse

January 24

Et drivhus er en struktur, der er beregnet til at opretholde et stort antal af blomster og planter i et kontrolleret miljø. Flere typer af drivhuse er tilgængelige for hjemmet gartner, hver har forskellige fordele og ulemper, som du bør overveje når først planlægning dit drivhus haven. Afhængigt af den nøjagtige mængde jord tilgængelige og dit budget, kan nogle typer være off grænser helt.

Fritstående drivhus

En fritstående drivhuset er præcis, hvad det lyder som: en windowed bygning er adskilt fra enhver anden bygning. Disse kan typisk være bygget bred eller så høj efter behov inden for Gartners budget. Fritstående drivhuse har også fordelen, portabilitet, giver gartneren til at placere deres drivhus, præcis hvor den kan modtage den mest mængden af direkte sollys. Selv om det er en af de billigste muligheder når det kommer til forskellige typer af drivhuse, en fritstående struktur vil har brug for sin egen kilde til varme og elektricitet. Dette er grunden til mange hjem gartnere vælger at gå med en af de andre typer af drivhuse tilgængelige.

Glas-kabinet drivhus

Vindue-monteret eller glas-kabinet drivhuset er sandsynligvis den typiske drivhus, der kommer til at tænke, når tænke over de forskellige typer. Disse er fælles på grund af relativt billigt involveret i oprettelse af og det faktum, at de kan være placeret enten på øst eller syd side af et hus, som tilføjer et ekstra element af bekvemmelighed og tilpasning, når du planlægger dit drivhus plot.

Selv-Span drivhus

En selv-span drivhusgasser ligner den traditionelle drivhus billede, der kommer til de fleste menneskers sind, men ene ende tillægger et hus eller en anden struktur. Selv-span drivhuset er generelt den dyreste løsning, men det giver en stigning i luftcirkulation over nogle af de billige typer. Længden af en selv-span drivhus kan typisk forlænges, hvis det er nødvendigt at give gartneren mere plads inde i hans drivhus til dyrkning af blomster og planter.

Lean-To drivhus

Lean-to drivhuset er typisk de mest billig løsning, når det kommer til typer af drivhuse. En struktur, der ligner mere halvdelen af et drivhus, Lean tillægger top til et hus eller en bygning og strækker sig udad mod jorden. Dette design giver mulighed for drivhusgasser dele el og varme med den tilstødende bygning. Lean-TOS anvendes typisk hvor pladsen er begrænset, hvilket betyder, at der er mindre plads til at vokse planter og blomster i denne type end nogen af de andre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com