Former for værelse delelinjer

October 28

Former for værelse delelinjer

I Japan, har værelse delelinjer længe fungeret som former for kunst og arkitektoniske rum partitioner. Single-paneled skærme, kendt som tsuitate, der findes i bygning indgange og korridorer. Byobu eller multi paneled folde skærme, hjælpe med at opdele større værelser i mindre rum. Når du ønsker at tilføje en kunstnerisk touch til dit værelse eller har brug at bryde din plads i definerede sektioner, afprøve disse værelse adskillelsesstolpen løsninger.

Lav-profil delelinjer

Oprette en lav-profil rumdeler at opdele et lille rum til funktionalitet, men beholde en luft af åbenhed, anbefaler lejlighed terapi. Bagsiden af en sofa kan fungere som en rumdeler mellem stue og spisestue rum. Tilføje en sofa bord på bagsiden af en sofa at skabe et lille kontor. Andre stykker af møbler, såsom lav-clearance bogreoler eller medier kabinetter, dobbelt så værelse delelinjer og opbevaringsrum.

Gardiner

Når rummet kræver fleksibilitet af at have en plads åben for den ene aktivitet, men blokerede off for en anden, vælge gardin dividers. Hænge dekorative bad gardiner, vindue gardiner, foret gardiner eller sjov beaded gardiner fra en wire suspenderet på tværs af rummet du er dividere. En udsmykning idé fra Sunset Publishing tyder på hængende to forskellige gardiner side om side. En lettere vægt gardin i én farve kan give en glamourøs eller luftige fornemmelse for dagtimerne, mens en tungere vægt gardin kan give en hyggeligere følelse for natten.

Skærme

Dekorative skærme, fra enkeltværelser til multi-panel længder, gøre effektive rum dividers. Solid skærme Tillad brugere at opdele værelser til beskyttelse af personlige oplysninger. En skillevæg placeret i hjørnet af et soveværelse gør for et roligt ændre plads. En fire - eller fem-panel skærmen kan skabe en hyggelig kontorlokaler på bagsiden af en lang værelse. Brug skærme i en fælles soveværelse for at give søskende deres individuelle rum.

Reoler og kabinetter

Høje bogreoler og store kabinetter tilføje vægt og tilstedeværelse til rum dividers. Et lille-rum løsning er at bruge en høj Reol-hovedgærde kombination i en lejlighed til at oprette et soveværelse på den ene side af et åbent rum. Brug back-to-back reoler til afsnittet off en spisestue fra en stue. Sted medier udstyr eller bøger på stuen og porcelæn eller vaser på spisestue side. En høj kabinet kan hjælpe med at opdele en entre fra opholdsstue samtidig tilføjer lagerplads.

Lunefuld

Skridt væk fra de traditionelle skærmen eller møbler dividers og vende tilbage til det usædvanlige. Brug wire, øjebolte og s-kroge til at forankre tomme billede eller vinduesrammer til gulvet og loftet til at opdele en stue fra et kontor eller et overdækket udendørs terrasseområde. Monteres lodrette rækker af nummerplader eller gamle poster til at oprette et tema rumdeler. Bruge en bue haven arbor inde i huset til en finurlig rumdeler mellem køkken og spisestue.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com