Forordninger om placering af varmt vandvarmere

August 7

Forordninger om placering af varmt vandvarmere

Hvis du installerer en vandvarmer, skal du placere den efter dine lokale regler og koder. Disse kan variere fra stat til stat og endda amt til Amt, så sørg for du ringer din lokale offentlige kontorer for at sikre, du placerer varmeren i en korrekt position. Kalder din tilstand planlægning kontorer for mere information, eller finde en kyndig entreprenør, der kan tilbyde rådgivning.

Generelle placering

De fleste regler er forholdsvis enkelt, og kræver at vandvarmere placeres mod en ydre væg af huset. Dette er grunden til de fleste vandsbeholdere er i garager eller kældre. Du vil gerne placere din vandvarmer ved siden af en ydre væg for at gøre plads til flue. Du skal også finde et sted hvor vandvarmeren er tæt på vandhaner, du vil bruge for varmt vand. Da vandet pumpes fra varmelegeme tank, mister det hurtigt varmen gennem rørene, så den længere væk vandhaner er fra vandvarmeren, jo mere energi vil være spildt på vej og jo sværere opvarmningsanlægget skal arbejde. Placer din vandvarmer så tæt som du kan for at dit køkken og badeværelser til at spare energi.

Afhængigt af vandvarmeren du har, bør du også sørge for nærliggende overflader er beskyttet fra gas eller vand lækager. Gør ikke sted varmer i et sted hvor vand kan nemt få adgang til fundamenter og undergulve, eller hvor gas kan let filtrere ind i huset. Hvis du har en gasvarmer, skal du installere det i et åbent rum eller give tilstrækkelig ventilation. Holde alle brændbare materialer væk fra varmelegemet, og prøve at placere det, så vedligeholdelse og rutinemæssige inspektioner er let og alle paneler er tilgængelige.

Specifikke placering krav

Vandvarmere skal anbringes på en plan overflade. Hvis beton gulvet er ujævnt, bruge shims på bunden af vandvarmeren til at gøre det perfekt niveau. Dette er meget vigtigt for vand og gas flow. Du skal også placere varmer nær et gulvafløb, således at utætheder vand vil straks løbe ud og væk fra huset. Dette kan være meget vanskeligt, så de fleste bestemmelser tillader dig at bruge et afløb pan i stedet. Afløb pan skal være mindst to inches dyb og mindst to inches længere og bredere end vand opvarmningsanlægget dimensioner. Placere den under ovnen og rør det til en passende afløb for kloakering. Sikkerhedsventil, ofte placeret på toppen af varmtvandsbeholder, skal også være PEB til en åben afløb.

De fleste producenter foretrækker at vandvarmere er nær strømkilder, så ledninger er så korte som muligt. Sørg for at isolere rørene og beskytte ledninger, så skader fra lækager ikke vil korte ud dit elektriske system korrekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com