Forsænket belysning afstand Guide

August 21

Forsænket belysning afstand Guide

Når de beslutter, hvordan til at placere forsænket belysning, skal du overveje et par forskellige faktorer. Først, hvad er belysning til? Er det en stue du er remodeling, og vil der være illustrationen for at belyse? Eller er det en butik område hvor vil du ønsker den maksimalt lys effektivt muligt? Disse spørgsmål vil hjælpe dig med at finde ud af hvor og hvor meget lys du vil bruge. Derudover kan du nødt til at overveje begrænsninger forårsaget af hvad der er i dit loft, såsom støtte bjælker og ventilationskanaler.

Formål

Formålet med belysningen er den første og vigtigste faktor. Hvis du belysning arbejdsområde, vil du så meget lys som du kan få, jævnt fordelt over hele rummet til at skære ned på skygger. For et levende eller spise område, du måske ønsker at være i stand til at styre belysningen passer til begivenheden, og kan også ønsker at udstille kunstværk, som vil betyde lys placeret tæt på væggene. Hvis værelset er malet i lyse toner, vil du har brug for mindre lys end et rum malet en rig nuance med mørke læder møbler, sådan en den eller et bibliotek.

Tommelfingerregler

De grundlæggende regler for placering er tage højden på dit loft, dividere det med to, og plads lys på denne afstand. For eksempel, hvis dit loft er 10 fod høj, skal lysene placeres 5 fødder fra hinanden i et gitter. Jo lavere loftet, mere lys skal du da smide af lyset vil være mere fokuseret på grund af den kortere afstand. Hvis du arbejder med lavere lofter, såsom i kælderen hvor en faldt loft muligvis kun 6 eller 7 fod høje, du kan sikkert slippe afsted med lidt fjernere afstand, især hvis de forsænket lys smide i en bred vinkel. Tommelfingerregel for belysning kunst er at placere lysene 1 til 2 fødder fra væggen. Jo højere er illustrationen hang, jo tættere på væggen, du bliver nødt til at placere lys til at belyse det fuldt ud.

Justeringer

Du kan finde forhindringer inden for det loft, som du har brug for at arbejde omkring, som bjælker, ventilationskanaler og lignende hindringer. Derudover kan der være særlige steder i det rum, du ønsker at accent, som en skulptur. Udarbejdelsen af et skaleret kort (1 inch = 1 fod er en fælles skala) af loftet og mærkning blokerede områder og punkter i din accent belysning kan være en hjælp. Du kan derefter gitter lys omkring forhindringer og accent lys for jævn fordeling.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com