Forsænket belysning, planlægning

October 5

Forsænket belysning, planlægning

Forsænket belysning kan ændre udseendet af et værelse uden at det koster en formue. Hvis du planlægger at remodel dit hjem, overveje at tilføje forsænket belysning til at skabe en rolig og fredelig atmosfære. Mange mennesker bruge forsænket belysning i deres køkkener til at give yderligere lys eller accent arkitekturen i en stue eller stort værelse.

Hvad er forsænket belysning?

Forsænket lys projekt en enkelt stråle af lys, der samler på gulv eller loft. Forsænket belysning kan skabe dramatisk effekt i ethvert rum i dit hjem. Fordi disse lys er normalt installeret i loftet eller gulvet til at fremhæve formål, er de nemme at rengøre og vedligeholde.

Placere flere forsænket lys overalt i en plads til at skabe yderligere lys. Enkelt forsænket lys kan tilføje varme og subtile belysning til mindre rum, såsom indrejse måder og badeværelser.

Forsænket belysning tarme og pærer

Før du installerer forsænket belysning, check lokale bygningsreglementer at lære om reglerne for installationen. For eksempel kan du nødt til at installere isoleret lys tarme (også kendt som bolig) i loftet, der indeholder isoleringsmaterialer for at forhindre en brand. Kontakt det organ, der udsteder bygning tillader i dit område at lære mere.

Når du vælger pærer, overveje hvordan belysningen skal anvendes. Højere pære intensitet er bedst for læsning områder og i køkkenet. Blødere belysning er bedst for områder med ekstra lys fra andre lyskilder som naturligt lys eller gulv og tabellen lamper.

Elpærer til at vælge fra omfatte halogenpærer, energibesparende fluorescerende pærer og glødepærer. Halogenpærer er ikke anbefalet til primære belysning kilder som lyset produceret er hård og kan være alt for lyse for intime indstillinger.

Forsænket lys placering

Placere forsænket lys sporadisk i hele løbet. Placer ikke lys i en lige linje, som du ikke vil opnå en beroligende og rolig effekt. I stedet placere lys mindst 4 til 6 fødder fra hinanden. Overveje andre belysning kilder lamper, spor belysning, lysekroner og naturlige sollys. Tilføje forsænket belysning for at supplere andre lyskilder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com