Forsænket belysning Tips i badeværelset

September 28

Forsænket belysning Tips i badeværelset

Badeværelserne er gode kandidater til forsænket belysning, fordi disse armaturer ikke tager op værelse plads. Når planlægges og placeres korrekt, tilbyder de en selv, blødt lys og lukket inventar er sikkert for fugtige miljøer, såsom brusebad områder. Bruge glaslinser på dit badeværelse forsænket lys. Plast kan misfarve over tid i varmt og fugtigt miljø.

Armatur Type

Vælge et armatur, tager "A" type pærer for blød, selv lys i dit badeværelse. Barske belysning gør personlige plejemidler vanskeligere og er ikke behageligt for afslappende aktiviteter såsom badning eller personlig pleje behandlinger som foden opsuger, ansigtsbehandlinger eller hår styling. Matteret glas på forsænket lys indhegninger vil yderligere blødgøre lys, skaber en lys og indbydende atmosfære i en af de mest anvendte rum i dit hjem.

Placering

Placer din forsænket belysning direkte over de områder, hvor du skal lyset mest. Forsænkede armaturer har tendens til at dække en 4-mund af 4-fods kvadrat ("R" og "PAR" pærer dække mindre område & mdash, en anden grund til at holde med "A" type pærer), så opdele dit badeværelse i firkanter af størrelsen ved fastsættelsen af placering. Husk at lyset skal være midt på pladsen, og at have kanterne af visse områder lidt lysdæmper er OK, så et lys kan dække en 2 1/2-6-fod badekar i de fleste forhold. Prøv at holde inventar mindst 2 fødder væk fra væggene, ellers vil du miste nogle af de funktionelle lys som væggen blokerer det.

Kontrol

Placere dine forsænket lys på en dæmpbar switch, så du kan kontrollere mængden af lys i dit badeværelse. På denne måde kan du tjekke din natlig udseende præcist i spejlet eller sætte stemning til et afslappende bad og har stadig evnen nemlig lyse samlede belysning.

Bruge selektivt

Forsænket belysning er fint for generelle badeværelse belysning eller brusebad kabinetter, men sørg for at du har en anden lyskilde for både forfængelighed og fuld længde spejle. Hvis du vil se dit billede i spejlet korrekt, uden skygger, du har brug for blød belysning, der kommer fra foran dig i stedet for ovenstående. Supplere din forsænket belysning med en vanity bar lys til spejl-stirrede.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com