Forsænket belysning værktøjer

October 27

Forsænket belysning værktøjer

Forsænket lys, ofte omtales som "kan" lys, nyde enorm popularitet på grund af deres lav profil og energieffektivitet. Fordi disse lys er forsænket i et loft, antage mange gør-det-selv, at et retrofit installation er vanskeligt. Men med de rigtige værktøjer, forsænket lys installere let under ru konstruktion eller remodel.

Drywall Saw

Skærpet tænder linje kanten af drywall så lange, tynde blade. Bladet vokslys til en skarp spids, så en remodeler til tryk på værktøjet direkte gennem drywall overflader. Fordi dens lidt fleksible blade vender nemt mens der skæres, skærer værktøjet kurver og kredse, som dem, der kræves til en forsænket lys bolig. Drywall Save er relativt billige, let tilgængelige, og hvis de anvendes med tilstrækkelig pleje, er i stand til at skabe nøjagtige huller til forsænket belysning. Derudover bruger elektrikere ofte drywall Save til at skabe de små huller anvendes til fiskeri elektrisk kabel gennem vægge.

Drywall hul Cutter

Drywall hul cutter roterer en skærpet skæring disk omkring en fast akse at skabe undtagelsesvis nøjagtige huller gennem drywall overflader. Et hul cutter har typisk en spids pin på sin faste akse. En arm, markeret med intervaller af foranstaltningen, strækker sig fra den faste pin. Værktøjets skære disken dias frem og tilbage på tværs af armen, så en remodeler at justere diskens placering og bestemme den samlede diameter af hullet. Når de er indstillet til den ønskede dimension, er disken skubbet ind i drywall og drejes omkring sin akse. Værktøjet scorer omridset af en perfekt cirkel på væggens overflade. Efter scoring bruges en gipsvæg sav til at fuldføre opskæring.

Fisk Tape

Fisk tape, også kaldet "fisk kabel," trækker elektrisk ledning gennem ledning, bag eksisterende vægge og i forsænket belysning. Fisk tape består af en tynd, fleksibel strimmel af metal rullet inden for en stram beklædning. En elektriker trækker de metal strimmel, kaldet "tape," fra batterihuset og skubber det gennem conduit eller bag Gipsvægge. Han lægger den elektriske kabel på båndet og trækker både tape og kabel tilbage til punktet af oprindelse. Fisk tape nemt navigerer drejninger og vender sig af elektrisk ledning, omkring studs og gennem isoleringen. Under eftermontering forsænket lys installationen tillader en fisk tape elektriker til at køre wiren uden at fjerne store dele af eksisterende vægbeklædning.

Diagonal opskæring tænger

Elektrikere bruge diagonal opskæring tænger, også kaldet "diger," for både rå og remodel konstruktion job. Kile-formet hovedet på disse tænger har en skærpet, indvendige kant. Digerne kan bruges til at greb, twist og skære elektrisk kabel og ledning. Derudover er værktøjets hoveder flad på den ene side, at tillade en elektriker til at cut ledninger flush mod overflader, såsom træ indramning medlemmer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com